AKTUELNO

Ugasila mu sve profile, pa izgubila njegov mobilni telefon. Ko zna kakve se tek tajne nalaze u njemu i šta novo može da ispliva!

Kada je odlazio u karantin pred sam ulazak u "Zadrugu" pevač Sloba Radanović je svoj mobilni telefon i pristup svim profilima na društvenim mrežama prepustio ženi Kristini Kockar, sa kojom je tada bio u srećnom braku. Kada se desila afera sa Lunom Đogani, većina profila je nestala.

Foto: RTV Pink

Tada se u javnosti pričalo kako mu je Kija namerno ugasila naloge na internetu da bi mu uništila zavidan broj lajkova i pratilaca, a nakon što je ona sinoć ušla u najgledaniji rijaliti program u regionu rešila je da mu iskreno kaže kako stoje stvari i po tom pitanju.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: KIJA I SLOBA SE ODMAH POSVAĐALI! Pevač tvrdi da NISU IMALI S*KS po tri meseca, ona mu prebacila za sve što mu je pružila! (VIDEO)

Ja sam tebi pogasila sve profile, jer su te tagovali na stvarima koje žena ne treba da gleda. Tvoj Instagram je hakovan. I znaš šta se još desilo? Kunem ti se! Izgubila sam tvoj telefon! Zaboravila sam ga u taksiju! Ako ovo neko sluša, neka vrati - rekla je Kristina, a Sloba je ostao bez teksta.

Foto: Instagram

Ona je svom Bobi otkrila i kako su se svi šokirali što je on svoj mobilni telefon dao u ruke ženi, umesto mami! Sloba je rekao kako ga profili na društvenim mrežama ne zanimaju, ali ostaje misterija šta li se sve nalazi u telefonu pevača koji je izgubila njegova supruga i da li će se to pojaviti u javnosti.

Foto: RTV Pink

Zanimljivo je i da, kada se sada ukuca ime Slobe Radanovića na društvenoj mreži Instagram, kao jedini zvanični profil pevača iskače novi nalog sa drastično manje pratilaca i obaveštenjem da je stari profil uklonjen, a ne hakovan.

PROČITAJTE: ANĐELO ZNA LUNINU UŽASNU TAJNU: Zbog Teodore će je ODATI? (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'