AKTUELNO

Aleksandar je nestao na Rrtnju. Mobilni telefon mu je nedostupan, a automobil je pronađen.

Novosađanin Aleksandar Sale Mijanović (45) nestao je na planini Rtanj u subotu uveče - 25. avgusta.

On je na noćno planinarenje otišao potpuno sam i otad ga jednostavno nema. Mobilni mu je nedostupan. Prema raspoloživim podacima nije prešao granicu nijednu granicu, ali se nikome od porodice i prijatelja otad nije javio.

Na Fejsbuku su njegovi drugovi planinari objavili post kojim mole sve koji nešto znaju da obaveste policiju. Potraga Gorske službe za njim je u toku.

- Jedan naš drugar planinar je u nedelju, 25.8. SAM otišao da planinari i od tada mu se gubi svaki trag. Nije dostupan, nikome se nije javio. Rekao je da ide na Rtanj, ali to ne znamo da li je sigurno. Porodica je obavestila jutros policiju, a GSS je posao u potragu. Nije prešao granicu, tj. izašao iz zemlje. Zove se Aleksandar, ima 45 godina, vozio je auto - plavu "škodu". Ako neko primeti auto u blizini početka neke planinarske staze, molim vas da mi javi. Ili ako ga je sreo na nekoj stazi. Hvala svima - napisala je Ljiljana Lazarević na svom Fejsbuk profilu.

Njegov auto je u međuvremenu pronađen, a drugi planinari iz grupe koja je bila na noćnom usponu kažu da ga se ne sećaju.

Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju da to odmah jave policiji.

#nestao

'