AKTUELNO

Biće drame!

Lazar Čolić Zola je imao vrlo zanimljivo izlaganje na večerašnjim nominacijama o Maji Marinković, ali su pre njega nominovale Anastasija Stanojević Palčica, Dijana O.G. i Aleksandra Momčilović.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je okej lik, izlazi ljudima u susret, dobra je u suštini, ima dobru dušu. Mislim da je njena jedina i prava ljubav u rijalitiju Janjuš, sve ostalo je rijaliti, čak i ovo sa Bilalom. Biće zanimljivo da ih komentarišemo, dok ne uđe neko. Bilal mi se smejao na početku, pričao u šiframa, ali to je prošlo. Ne pričam puno sa njima, to je to, ostavljam Maju - rekla je Palčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilal je okej lik, dobar drug, mislim da voli Maju. Ne opravdavam to što ga maltretira. Ne znam koga da pošalkjem, hajde, opstavljam Maju, šaljem Bilala - rekla je Dijana O.G.

Foto: TV Pink Printscreen

Maju mnogo gotivim, nemam šta da joj zamerim, šta god da treba, tu sam. Što se njenog muža tiče, njega sam gotivila na početku. Isprozivao me je za crnim stolom, pokušao da mi uvredi momka, od tad nemam mišljenje lepo o njemu. Zamoliću ga da mi se ne obraća, traži upaljač itd. Nećemo ni pričati. Šaljem Bilala, ostavljam Maju - istakla je Aleksandra Momčilović.
Ne obraćam ti se nikako - pravdao se Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Maje, nju poznajem 4, 5 godina. Svašta se dešavalo, od ratova, do prijateljstava. Imali smo poslednji konflikt u Braće Jerković, znate svi detalje. Posle toga se prozivali bezbeze medijski, preterali smo. Maja je lojalan drug, ima dobru dušu, prijatno mi je u društvu sa njom, sem kad pričamo o ljubavnim temama. Gotivim te kao drugaricu. Tako sam komentarisao i sa svojim prijateljima, a ti si mislila da sam im govorio drugačije. Stvarno smatram da bi kao drug dala poslednju kap krvi, ali si u ljubavnim odnosima bolesnima, ne bih te poželeo ni najvećem neprijatelju u ljubavnom odnosu. Ako dođe moj prijatelj ovde, ne želim mu tebe u ljubavnom odnosu. Znam da njemu to ne pada ni na kraj pameti - krenuo je Zola.
Što se smeješ? Ja volim svog dečka - rekla je Maja.
Siguran sam da ni Janjuša, ni Filipa ne zanimaš u tom smislu. Previše si posesivna, previše želiš da budeš u centru pažnje, da budeš dominantna, čak i kad se pored tebe nađe dominantniji muškarac. Razumem što si imala animozitet prema meni, ali moraš da me shvatiš, i ti bi se trudila da posavetuješ drugaricu da se skloni iz lošeg odnosa. To su stvari sa kojima treba da se pomiriš. Kao drugar si top, za ostalo moraš da poradiš na sebi, nisi više klinka. Mnogi se prave da si im draga, a jedva čekaju da ti zabiju nož u leđa. Isto sam ti zamerio ono za Miljana, ničija deca ne treba da se pominju, na to se najviše gadim - istakao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Bilala tiče, ljudi misle da je on naivan i da ga Maja vrti oko malog prsta, ja to ne mislim. Smatram da nije naivan, da uvek ima keca u rukavu uvek. Istakao si se na mnogo načina. Tvoj odnos sa Majom nije zdrav, ali ne znači da ne može da ojača. Ne dozvoli da ti iko nabija komplekse, sam treba da rešiš probleme sa njom. Dokaži sam sebi da ti niko ne može ništa, pa i da Sveti Petar uđe ove. Nek uđe ko hoće. Primetio sam da te nervira to malo, kao što bi svakog muškarca. Verovatno ti nije svejedno, ali bar se pokušaj da se napraviš kao da ti je svejedno, to je mnogo bolje i zdravije. To ti je moj dobronameran savet. Smatram da nisi indijanac i naivan. Samo treba da uzmeš stvar u svoje ruke. Veruj u sebe, veruj u nju. Možda će zvučati kao da bacam rovca, smatram da postoji jedna devojka koja se tebi sviđa. Zemo, saslušaj me, smatram da si zaljubljen u nju - pričao je Zola.
Ko mi se sviđa? - pitao je Bilal.
Ja sam stekao utisak da se Bilalu sviđa Aleksandra. Video sam osmeh na njegovom licu kad je ona bila arogantna, znam po sebi. To ne menja činjenicu da se zagrejao za Maju, ali to ne menja činjenicu, on nimalo nije naivan. Uz dužno poštovanje, sačuvaću Maju, jer je poznajem pet godina - dodao je Čolić.
Ovo je smešno, glupost, možda njemu odgovara, nisa ni znao koga će da kaže. Ja to nisam rekao, to ste vi rekli, ovo je smešna priča - nastavio je Brajlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Aleksandra su dve najbolje ribe, kod Maje mu je uspelo, kod Aleks nije. Bio je pun samopouzdanja, mislio je da može to - ubacio se Ivan.
Ovo je glupost, a Maja sluša ove glupe teorije - istakao je Bilal.
Kad je Miljana malopre Maji pomenula Cara, ona nije reagovala, znači da joj se ne sviđa, a ti si skočio na ovo - dodao je Zola.
Ona mi je rekla da reagujem - pravdao se Brajlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.