AKTUELNO

Biće drame!

Maja Marinković je naredna takmičarka koja je učestvovala u današnjoj igri. Ona je za najdivniju osobu odabrala Bilala Brajlovića.

Naravno da ću svom mužu da stavim narandžastu lopticu, on je neko koga ovde najviše volim. Mogla bih istovremeno i ovu plavu, ali se pokajao, čak je prolio gorke suze. Njega najviše volim -

Foto: TV Pink Printscreen

Najgadnija osoba joj je Uroš Ćertić.

Plavu lopticu ću staviti Urošu, imali smo ovde sukobe. Kad sam se vratila sa medenog meseca, sačekala me je tužba. Imala sam sukobe sa raznoraznim ljudima, ali ako neće već spominje muške kodekse, onda ne tuži devojku od 26 godina. Rekao si da nikoga ovde ne bi tužio, a mene jesi. Ja sam bila isprovocirana tvojim rečima. Pao si mi u očima, smatrala sam te za ozbiljnijeg dečka. Nisam mislio da si neko ko će da se tužaka sa devojkom - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Kulić je bila naredna takmičarka koja je igrala igricu.

Glupo je da dajem Miljani, podrazumeva se da nju najviše volim. Osoba koja mi se našla kad je Miljana bila bolnica, sedeli smo ispred bolnice, jurili lekara, mom mužu je spasio život kad mu se zatvorila rupa od kanile. Ostao je bez vazduga. Nenad je bio tu, povukao kožu, vratio sam tu kanilu i vratio ga u bolnicu. Pogađa me šta mu Miljana radi. Nenad nije zaslužio ponižavanja i sve ovo što mu je radila do sada. Niko nju ne tera da bude sa njim zbog zahvalnosti. Ali ako ga je dovela u rijaliti, treba da ga poštuje i ceni kako dolikuje. Sve je završio i kad je moja Ana imala udes. Tu je i kad sam umorna da se poigra sa Željkom, to mi mnogo znači. Ovde mi sve pomaže, šta god treba, dođe i pita da li treba da se iznese đubre. Naravno da narandžastu lopticu dajem njemu, sve najlepše imam da kažem - rekla je Marija kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Plavu lopticu dajem najvećem smradu, monstrumu od čoveka. Bez osećaja i prema jednom i prema drugom detetu - krenula je Kulićka.
Jedi g*vna, ti si svoja prva dva deteta upropastila, a i treće.
Nije pokazao želju ni da pokaže želju da pita kad dolazi Željko. Nikada u životu ne može odnos sa njim da se popravi. Ko ga ne zna, skupo bi ga pratio. odlično sam ga pratila, dno dna! Sramota muškog roda - poručila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.