AKTUELNO

Biće drame!

Nakon Aleksandre Nikolić, reč na glasanju za najzavidniju osobu dobio je Aleksandar Kerić, pa Nenad Lazić Neca.

Ja ću da navedem malu Anitu, ona je ljubomorna na svaku lepu devojku, ljubomorna što nije u prvom planu, pravi fejk priču sad. Na svadbi se presvukla 40 puta, ljubomorna što nije mlada. Umislila da je Bog i batina. Nisi bila Miss Balkana, nego Miss Zadruge. Smarala Marka, zabila Zorici nož u leđa. Glasam za malu Anitu - rekao je Kerić.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Nenad Lazić Neca.

Mama, nemoj da se ljutiš, promenio sam stajling. Glupo je da spominjem ove što su mene pominjali, nebitni su. Ljubomorni i zavidni su bili ljudi na Maju i Bilala. Pokazali su se Miljan i Sauer. Videćemo večeras kakva će se tema pokrenuti. Miljan i Sauer su opravdali epitet koji će možda večeras dobiti. Sauer ovde priča o prijateljstvima, a juče je u pabu ogovarao i Miljana, ja to ne bih mogao da mislim o svom drugu. Rekao je da Miljan ima škrtu crtu u sebi. Šlihta mu se, pa ga pljuje iza leđa. Pored svadbarskih tema, mogu da kažem da su za mene zavidni Miljana, Zola i Bebica. Ali pored svih, biće mi Miljan i Sauer. A ja zavidan nisam - istakao je TikToker.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Marković je naveo devojke iz svog "kokošinjca".

Mrtva trka između Ane, Anite, Slađe i Milice. To se videlo posle momačke večeri kad sam se poljubio sa Matorom. Što se kaže kod nas u Crnoj Gori, crna mast iz očiju toči - krenuo je Marko.
Nećemo više, imam bliske osobe koje su i dalje zaljubljene u tebe. Imala bih i s*ks sa tobom, ujedno ću i ja da glasam, staviću Milicu Veselinović - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja ću Milicu da navedem, zakačila se za mene kao krpelj sinoć - završio je Marko.
Objavljujem rat - poručila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.