AKTUELNO

Jezive optužbe!

Marija Kulić je iznosila teške optužbe na račun Zole i njegovog prijatelja Ivice koji je večerašnji ghost u studiju kod Dušice Jakovljević.

Ne mogu da ga smislim, ne želim ni da se pogledaju, a ne da porazgovaraju - rekla je Marija Kulić.
Da li ti kriviš Zolu iako je ona tu priču inicirala? - pitala je Dušica

Foto: TV Pink Printscreen

Nek ide kod njega u Derventu onda kad se završi rijaliti. Nek Ivica dođe po nju, pa nek je vode - rekla je Marija
AKo joj je tamo lepo gde će da je kljkukaju lekovima, da je zaključavaju po podrumima i da je maltretiraju, neka ide, ako je to njena sreća odma. Dete, zlato moje, srećamn ti put i sve najlepše - rekla je Marija.
Rekao sam šta sam imao i prošli put, to se niej dešavalo. Oni jedno vreme budu normalni, maltene se ponašaju kao u Zadruzi, malo normalni, malo osciliraju. Oni su najčešće pričali u mom podrumu na krevetu da mi en bi čuli, pa se onda tamo potuku. Miljana onda dođe gore na sprat, uzme da razbija televizor - rekao je Ivica.
Ja bih celu kuću polomilad a me neko zaključa. Još je zaključao jer je ponela novac da vrati Caru, a on je zaključao da mu ne bi vratila. Ivicina žena joj je stavljala lekove u kafu i hranu, to mi je MIlica rekla. Nisu normalni ljudi. Bensedine su joj stavljali. To je pokušajk ubistva, ološi jedni - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je i moj auto pokušala da prisvoji čak. Sećate li se kad su bili na ostrvu u prošloj emisiji njih dvoje, nek vrati da vidi. Pominje ona sve što je uradila u kući. On je pitao kako je mogla da kaže da je punila nekome frižider ako nas je uvek člekao pun, i Miljana je tad to potvrdila. Ona ej sama reklad a ej pogrešila sve što je sad iznela Marija Kulić - rekao je Ivica.
Ako je luda da mi priča i plače i ide u policiju da prijavi, onda ne znam šta da kažem. Što te je onda prijavila? Zašto je išla u stanicu ako laže i sve vreme me je odatle zvala. Manite se vi Miljane više, on je pokušao sa njom da pravi pruiču jer ima momka - rekla je Marija.
Ja gledam rijaliti i mogu da pričam sve, a ne kao ti napamet - rekao je Ivica.
Što je prijavila ako je lagala? - pitala je Marija

Foto: TV Pink Printscreen

Jer si je ti u putu nagovorila da prijavi, je l' se sećaš? Terbi je ona javila da je on uzeo enki njen novac i onda si joj ti javilad a mene prijavi - rekao je Ivica.
On joj je uzeo novac koji je uzela da vrati Caru - vikala je Marija.
Kad je on uzeo karticu da digne te honorare on je otišao sa drugom, a mene je Milajna zamolila jer je ostala u mojo kući, pa me je pitala da li je okej da je odvezem nazad. Ja sam Zolu zaključavao u sobu da može da odspava kad se posvađajku jer mu ona ne da da spava kad se posvađaju. Ja sam nju odvezao u Beograd.
Što oni en raskinu i odu svako na svoju stranu, a ne da ga zaključavate, a jako ste se precizno izrazili. To nije normalno, ima i majku i prijatelje - rekla je Dušica.
Ta veza da je normalna ne bi svi radili na tome da ne budu zajedno - rekao je Ivica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.