AKTUELNO

ŠOK!

Nakon odgledanog priloga u kom Maja Marinković pravi haos po kući jer su Bilal Brajlović i Aleksandar Sauer uzeli cigaru od Ane Spasojević, uključila se Marija Kulić.

Šta reći Mariji Kulić, ona je tu u pravu, ali isti problem ima i Bosa. Ona je rekla da se neće oglašavati u medijima jer je razočarana što su se njih dvoje ponovo zbližoili. Kad mu je razbiola glavu i izašla, pa ponovo ušla, ona je strahovala, a on je jedin okom spavao. Meni i Bosi je bilo malo nelogično da niko od redara ne stoji dook spoava - rekao je gost.

Foto: TV Pink Printscreen

On se sam vraća i njega niko ne tera. I očuh mu je obećao da će mu celu kuću prepisati ako ne uđe u odnos sa Miljanom, ali on je slab na nju. On sve zaboravi kad uđe u Zadrugu. Šta je tu ljubav... - rekao je gost.
Je l' mislite da oni mogu u budućnosti da budu jedna miran ljubavni par? - pitala je Dušica
Ona Bebicu nikad nije ni volela, to je pritisak od roditelja. Ona je razapeta na dve strane. Cela porodica joj je bolesna i ima to u vidu. Neće da im nabija stres i zbog toga je sa Bebicom. Da ne razmišlja tako ostala bi sa Zolom jer ga voli. Mi smo videli da su roditelji dosta uticali na njihovu ljubav, ona je druga Miljana kad oode do Marije, to smo svi gledali - rekao je gost.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.