AKTUELNO

Stigla najveća konkurencija Đeksonu!

Pored Saše rudara, koji je odlukom Velikog šefa vraćen 24 sata nakon što je izbačen, sinoć su u "Zadrugu" ušli i novi takmičari. MC Alex i Filip Đukić. Povodom dolaska novih cimera, vođa je odlučio da napravi sastanak, kako bi njima svi ukućani poželeli prijatan boravak u najgledanijem rijaliti programu - Zadruga.

Foto: RTV Pink

POGLEDAJTE: ANĐELA VAN SEBE ŠČEPALA JELENU, obezbeđenje odmah skočilo na njih, Veliki šef odlučio da DISKVALIFIKUJE NJU! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku, došao je i red na komentar Mace Diskrecije, međutim, pre nego što je počela da priča, ostali zadrugari zapevali su joj pesmu Lepog Miće - Ma gde god bila, ali i još nekoliko drugih hitova. Devojke su se malo i zanele, pa su se popele na sto i počele da igraju, mada je Maca uspela da se izbori za svoju reč, ali i da se posvađa sa Zoricom Marković.

Foto: RTV Pink

Oni pozdravljaju moju armiju, jer nemaju svoju! Želim da pozdravim Sandru i Filipa. Filipe, bez brige, je*aćeš sve ovde. Sve su lake, Luna, Teodora, sve vole oženjene, ti si broj jedan! - rekla je Maca.

PROČITAJTE JOŠ: GOREĆE ZADRUGA KAD UĐU: Njih dvoje su novi učesnici, OD VEČERAS NIŠTA NEĆE BITI ISTO! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Filip Đukić

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'