AKTUELNO

Ne krije da joj se dopada!

Naslednik najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko poneo je titulu frajera godine koju su mu dodelile poznate dame u emisiji ''Paparaco lov''. Izgled muškaraca sa domaće javne scene ocenjivale su Jelena Kostov, Sandra Afrika, Anđela Veštica, Edita Aradinović i Dragana Tripić, a Ražnatović je dobio najbolje ocene, pa je završio na prvom mestu.

Bivša učesnica najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' nije uspela da sakrije simpatije prema Veljku, pa je javno pohvalila njegov fizički izgled.

- Meni je on top, ali ja neću na televiziji to da kažem, to je problem. Ne poznajem dečka, ali fizički izgled mu je dobar - rekla je Anđela Veštica, dok je novinarka Dragana Tripić primetila da je Veljko nasledio šarm od oca.

Foto: TV Pink Printscreen

- On je sada mlad još, ali mislim da će za neku godinu da bude pravi šmeker. Već ga devojke vole - rekla je Sandra Afrika.

PROČITAJTE JOŠ: DA NIJE SA PRIJOVIĆKOM U ŽIVOTU ZA NJEGA NE BIH ČULA: Anđela Veštica OSULA PALJBU po Filipu Živojinoviću, Aleksandri NEĆE BITI DOBRO!

Foto: Sandra Afrika

- Nisam videla njegove tetovaže, ali verovatno mu lepo stoje. Visok je momak, krupan, lepo je građen - rekla je Edita Aradinović, a Veljko je od poznatih dama u emisiji ''Paparaco lov'' dobio prosečnu ocenu 9,6 i zauzeo prvo mesto na listi najboljih frajera.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Anđela Veštica

#Paparaco lov

#Veljko Ražnatović

'