AKTUELNO

Mora da se bori!

Miljana Kulić je pre dve nedelje operisala želudac u Turskoj, međutim, nekoliko dana nakon toga zbog komplikacija hospitalizovana je u Kliničkom centru Niš. Rijaliti zvezda se dugo borila za život, a nakon što se probudila iz kome priznala je da će pozvati pevačicu Indi Aradinović, koja je pre dve godine prošla kroz isti pakao kao i ona, kako bi je pitala za savet.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Tv Pink Printscreen

Indi je otkrila detalje razgovora sa Miljanom i njenom majkom Marijom, a tom prilikom Kulićeva ju je pitala da li je posle operacije smela da konzumira kafu i cigarete:

Čula sam se sa Marijom i Miljanom. Pitala me je da li sam smela posle operacije da konzumiram kafu i cigarete. Moja dužnost je da kažem kako sam se ja osećala i prolazila isti pakao kao i ona. Smatram da joj to nije potrebno sad u ovom trenutku. Ja sam posle pet ili šest meseci nakon operacije zapalila cigaretu, nisam imala potrebu, želju, a ni volju posle onakvog mučenja. Prvu kafu sam popila posle mesec dana kada sam došla kući, ali sam bila obazriva - rekla je Indi, koja je Miljani dala nekoliko važnih saveta:

Foto: Instagram.com/indy_ara_indira

Dala sam Miljani sve moguće savete. Rekla sam joj da miruje, da bude strpljiva i da bude zahvalna Bogu na šansi, ipak je ona među živima. Jeste malo ugrožena, ali sve to može da se promeni za neko vreme, bitna je samo dobra nega i da bude poslušna - otkrila je pevačica, pa dodala:
Ja sam dobro posle dve godine. Baš se namestilo da žena prolazi malo manju golgotu od mene, jer sam ja imala i povredu pankreasa, ali nije u ništa boljem stanju od mene - zaključila je Indi Aradinović.

Foto: Ilustracija: Pixabay.com, Instagram.com/marijakulic

Autor: N.B.