AKTUELNO

Bori se da uspe!

Učesnica nagledanijeg rijaliti progarama "Elita" Danka Grujić mnoge je ostavila bez teksta kada se useila u Belu kuću. Njena lepota oduševila je mnoge muškarce, a narodu je postala poznata kao bivša devojka tenisera Viktora Troickog.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim malo ko zna da ova lepotica nije imala lak život. Kako saznajemo od izvora, Danka je odrasla u teškim uslovima, njena porodica je izbegla sa Kosova i doselili su se u mesto Žiča, u blizini istoimenog manastira.

Otac joj je vrlo mlad preminuo od bolesti, imao je karcinom i tri moždana udara usled čega je osleeo, iako je imao dosta operacija, međutim nije uspeo da se izbori sa opakom bolešću. Po selu se pričalo da je bio veoma nasilan prema porodici i da su ga zbog toga Danka i njena sestra više puta prijavljivale policiji - otkrio je izvor blizak Danki za Pink.rs i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Njena majka borila se da svojoj deci obezbedi sve što im je bilo potrebno, a radila je kao negovateljica nepokretnih ljudi, ali nažalost ni to nije bilo dovoljno te su Danka i njena braća i sestra od malih nogu zarađivali za život. Poznato je da se njen brat bavio uzgaivanjem psa, tačnije pitbulova, ali nažalost taj posao nije uspeo - rekao nam je izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko su teško živeli govori i činjenica da su im stanovnici mesta gde žive, više puta pomagali, pa je poznato da im frizerka nikada nije naplaćivala šišanje, a pored toga su im pomagali na mnoge načine.

Autor: N.B.