AKTUELNO

Već je jednom bio u žiži skandala, a sada je ponovio istu grešku.

Dvadesetpetogodišnji maneken iz Cetinja Marko Zec privukao je veliku pažnju domaće javnosti uoči ulaska u rijaliti "Zadruga" zbog navodne gej afere u koju je upleten i pevač iz "Pinkovih zvezda" Sloba Radanović.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Prema priči Slobine supruge Kristine Kockar, Marko mu je na Instagramu slao svoje golišave fotografije, što je Zec po napuštanju najgledanijeg rijalitija na Balkanu demantovao. On je istakao kako je eksplicitne fotografije slao mnogo ranije bivšoj devojci, a nakon što je završio učešće u rijalitiju desio mu se isti peh!

Foto: Instagram

Mi smo, naime, došli u posed porno fotografija bivšeg učesnika "Zadruge" koji se potpuno ogolio i pod tušem napravio set eksplicitnih fotografija na kojima se vide njegovi mišići, ali i intimni delovi tela.

Foto: Privatna arhiva

Posle svog lica i tetovaže, maneken je za sada nepoznatom primaocu fotografija rešio da pokaže i svoj ponos, a mi smo pozvali Marka kako bismo proverili kome su ove fotografije bile namenjene.

Foto: Privatna arhiva

Budući da je bio prilično zbunjen kada smo mu rekli da smo došli do njegovih golišavih fotografija, iste smo mu poslali kako bi znao o čemu je reč. Čim je video o kojim se fotografijama radi, razrešio je misteriju.

Jaooo! Ne znam odakle vama ovo, ali znam o čemu je reč. Nisu mi ovo nove fotke, slikao sam se, ja mislim, nekih mesec dana pre ulaska u "Zadrugu"... To sam slao jednoj devojci iz Budve, sa kojom sam bio tada u vezi, ne vidim ništa loše u tome, pa to danas svi rade. Samo mi nije jasno kako je to uspelo da ispliva, iskreno, baš mi je neprijatno - rekao nam je Marko, koji je potom dodao da će sledeći put biti znatno obazriviji, te da će se potruditi da istu grešku ne ponovi.

Foto: Pink.rs

Marko je, inače, u "Zadruzi" priznao da je zaljubljen u jednu pevačicu, takođe učesnicu rijalitija Televizije Pink, a o kome je reč poslušajte u video-snimku.

D. Tanasijević

#Marko Zec

#Rijaliti Zadruga

#maneken

'