AKTUELNO

Spremite se za uzbudljivu sezonu, jer se nijedna poznata ličnost ne može sakriti od njihove kamere.

Nova, deveta sezona jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, "Paparazzo lov", na oduševljenje mnogobrojnih gledalaca, počinje u sredu, 4. oktobra.

Kao što ste već navikli, emisija "Paparazzo Lov" donosi sve aktuelnosti iz privatnog života poznatih ličnosti, ne samo iz Srbije, već i iz regiona.

Foto: TvPink Printscreen

U prvim epizodama devete sezone, imaćete priliku da vidite ekskluzivne snimke novih ljubavnih izbora na estradi, koje drugi mediji do sada nisu otkrili, a koje je zabeležila kamera emisije "Paparazzo Lov".

Osim toga, videćete i video dokaze u vezo sa svim aktuelnim temama koje su intrigirale javnost u proteklom periodu.

Dok su drugi odmarali, ekipa emisije "Paparazzo Lov" vredno je radila, te vas u novoj sezoni očekuju i snimci napravljeni tokom leta na crnogorskom i hrvatskom primorju, ali i u srpskoj prestonici, gde živi najveći broj javnih ličnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa jedne od najpopularnijih emisija na TV Pink, pratila je poznate u stopu, onda kada su najmanje očekivali, kada su im se najmanje nadali i kada su zaboravili da će se najpoznatiji papraci u regionu uskoro vratiti.

Foto: TvPink Printscreen

I u devetoj sezoni će vas kroz aktuelne i ekskluzivne priče, o svemu onome što poznati žele da sakriju, voditi dobro poznato TV lice, Ana Pendić Radoš.

Foto: TvPink

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite novu sezonu emisije "Paparazzo Lov", koja počinje u sredu, 4. oktobra, od 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Paparaco

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'