AKTUELNO

Izneo sve što mu je na srcu!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Filipu Caru.

Zar mu nije nimalo žao što tako povređuje Dalilu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako vi smatrate da sam je povredio što sam je ostavio...Ja sam manje više ostao pri onome što sam pričao, ona je menjala. Malo provokacija, malo patetika, malo ovo. Kod mene ne. Ako moj i njen odnos nije bio dobar, nije naša ljubav uspela, smatram da smo se stvarno bili vezali, obila nam se o glavu. Ako je ona nasmejana, druži se, nasmejana je, ako sam ja neko ko se lakše nosi sa rijalitijem, ne razmišljam o svakom svom koraku, nekako sam se više posvetio budućnošću. Nismo imali perspektivu, tako da mislim da smo doneli dobro jedno drugome ovime. Nisam joj lepe reči izgovorio i nisam imao lepe postupke prema njoj, ali ako nam je to dobro donelo, svakako je normalno da postoji neki vid besa, tako je kako je. Ja sam da tumačim nju, njen život i njene osećaje, ne pada mi na pamet...Ja sam takav. Neko će reći da sam sebičan, ali meni je žao mene. Dobio sam najveću osudu, ušao sa udatom ženom u odnos, povredio njega, puno znoja, besa, krvi i na kraju je jedino što valja je taj se*s. Ne vraćaš se da gledaš jedan te isti film, jer ti je loš, nego jer ti valja - rekao je Car.
Rekla je Dalila: "Posle mene trava ne niče" - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, pa iz te trave nikne Maja Marinković...Jao Irma, oćeš tebe da izj**em,d a te izvrnem...Normalno je da smo se vraćali jedno drugom, jer smo vezani. Ja i kad sam bio sa Majom, žacnuo bih se sa njom i tako u krug. Kod nas može do kraja da se vrati, a mene ne može ni buldožer da vrati u taj odnos, ako mi je loše. Ja o našem odnosu mogu sada normalno da govorim. Odlučio sam da se neću vraćati u taj odnos - rekao je Car.

Lepi Mića je dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Stojim iza toga da je to ubedljivo najjača emocija. Ja nisam kardiolog, ja sam doktor za ove stvari. Ja koga neću, ne spominjem ga uopšte - rekao je Mića.
Ja ću se potruditi da je ne spominjem - rekao je Car.
Koliko je Filip Car voleo Minu? Voleo je puno, a evo ne spominje je - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da ni jednu nisi voleo kao Dalilu - rekao je Milan.
Nek najbolje pokaže moje ponašanje. Da li ja ne mogu da joj ne priđem i tako dalje - rekao je Car.
Sutra da uđe Anđelo sa Dalilom u vezu, Filip Car pravi haos ovde - rekao je Mića.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Dalila Dragojević

#Filip Car

#Ljubav

#Maja Marinković

#Zadruga