AKTUELNO

Drama!

Nakon emisije "Pitanja gledalaca", Irma Sejranić i Lazar Čolić Zola su otišli do sobe za izolaciju, gde su počeli da pričaju o svom odnosu. Došlo je do drame, a Irma je skočila u jednom trenutku na Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Što bi pobegla od mene? - pitao je Zola.
Zato što si pokvaren do bola - odgovorila je Irma.
Jao, samo da imam živce... - dodao je Čolić.
Ti si bio sa Miljanom Kulić, pričaš o živcima - nastavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve živce sam izgubio. Sa njom kad sam u dobrom odnosu, nikad mi nije bilo komplikovano... Pričajmo o tebi i meni... Zamisli koliko si ti namazana... - rekao je Zola.
Đubre jedno, meni niko priču ne može da prodaje. Ja sam na osnovu tvog prvog odgovora sve shvatila. Ti si psiho, mene si pet meseci analizirao. Ja da sam nekog toliko analizirala, ja bih naučila osobu napamet - govorila je Irma.
Ti se sprdaš sa mnom samo, a to je jako ružno sa tvoje strane - nastavio je Zola.
Nekad je najbolje biti tako kao ti, da te boli k*rac. Ti si sinoć rekao da se sprdaš sa mnom, to si rekao! To si rekao i za stolom. Pet meseci me analiziraš, a to nije fer - uzvratila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ženo, ti mene s*ksualno privlačiš, da li je to problem? - pitao je Zola.
Meni ne imponuje da nekog samo s*ksualno privlačim - govorila je Irma.
Ja sam ubeđen da bi prštalo između nas. Gorelo bi kad bi nam se spojile energije, to me ne može niko ubediti da ne bi gorelo. Mi bismo se pojeli ovde. Izdrzaćeš još tri dana, razmisli - odgovorio je Zola, a Irma je u tom trenutku skočila.
Mrš! Tri dana nećeš sa mnom pričati - rekla je Irma.
Tri dana i da sve popuca - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Crkni, nikad. Tako si i Neveni pričao, ne znam kako ti se k*ta na nju digla. Ostavi me na miru, ne pričaj mi o s*ksu više - rekla je Irma.
Sad hoćeš da napraviš da samo o tome razmišljam - dodao je Zola.
Samo ti je p*čka u glavi! - zaurlala je pevačica.
Najveće ljubavi su se rađale od toga. Da privlačiš me s*ksualno, osećam privlačnost. Znam da bih te pojeo, a i ti mene - govorio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.