AKTUELNO

Drama za dramom!

U toku je glasanje na kom zadrugari biraju osobu koja je spremna na sve zarad ličnog interesa. Nakon Sandre Rešić, svoje mišljenje izneo je Bora Santana.

Imamo najsvežiji primer, to je Aleks, sve vreme je krila emocije prema Caru, a radila sa Janjušem stvari zarad rijalitija, sve nas je prevarila. Druga osoba je Paula, gazila preko svega, pravila skandale, iskoristila sve. Treća osoba je Neca, videli su svi šta mi je uradio, a kako sam ga ja dočekao ovde. Nikad neću da zaboravim kada sam za Miličin rođendan zbog njega izgubio dvonedeljni honorar. To je nova generacija, videli smo od Mine... Neko kaže dete, Mina ušla sa 17 godina, Teodora, niko nije govorio dete - govorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Neca je istakao da on i te kako zaslužuje da bude u rijalitiju, prozvao ostale takmičare, pa odbrusio Milici Kemez da ona glumi žrtvu.

Ja glumim žrtvu? Batali me, vidim vaše priče - odbrusila je Milica.

Posle Bore ustao je i Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan svim gledaocima, pozdrav za moju podršku, porodicu i porodicu Marinković, kojoj sam je ja izvinio. Pošto ja radim sve zarad rijalitija, tek ću sada. Ovde su svi došli da se bore. Ja ću tek sad da gazim preko mrtvih pošto me za to navodite - govorio je Neca.
Šta će baba da ti kaže? Ja ću da ti pomognem da ostaneš do kraja, da budeš moj projekat za sprdnju - rekao je Bora.
Ovde je bilo i te kako osoba koje prave priče zarad kadra, budu sa oženjenima zarad kadra, štipaju se, prave svadbe... Milica ceo život patetiše - nastavio je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se sama izborila. Ti ćeš od svojih roditelja čuti da ćeš morati da mi se izviniš i u d*pe da me ljubiš koliko sam dobra bila prema tebi. Sto posto će ti reći da si se ogrešio o mene. Svaki put me prozivaš i podj*bavaš, a ja sam te uvek branila ovde! - govorila je Milica.
Malopre si rekla da pravim face jer hoću da budem žrtva - poručio je Neca, pa krenuo da bira zadrugare:

Foto: TV Pink Printscreen

Prva mi je Aleks, klela se u majku, pa je zbog k*rca prešla preko toga. Druga osoba je Čorba, on radi stvari zarad kadra. Treća osoba je Miljana Kulić, prekjuče me je izazvala da pravimo tople sendviče, ona je rekla da neće da jede iz mojih šugavih ruku - pričao je Neca.
Još jedna u nizu laži. Rekla sam da je odvratno da jedem iz tvojih ruku, jer se pipaš svuda, gađao si me flašom... Ne pereš ruke, ja sam grožljiva, a ti si mene pogodio flašom punom vode, još me bole leđa - poručila je Miljana.
Tek će da te bole - odbrusio je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.