AKTUELNO

Ona će sigurno pomutiti razum zgodnih momaka u rijalitiju "Zadruga".

Jedna od najatraktivnijih superfinalistkinja "Pinkovih zvezda" Sara Reljić polako, ali sigurno obavlja poslednje pripreme za ulazak u rijaliti šou "Zadruga", koji kreće sa emitovanjem 6. septembra na Televiziji Pink.

Pročitajte još... OČI ĆU ISKOPATI ZORANU MARJANOVIĆU, ako OVO primetim kod njega: TVRDI Saška Karan PRED ULAZAK U ZADRUGU!

Foto: Pink.rs

Ovu seks bombu sreli smo upravo u zgradi Pinka, gde se osamila na terasi nakon finalnog dogovora sa produkcijom do sada najskupljeg rijalitija, a sve to zabeležio je i paparaco našeg portala.

Foto: Pink.rs

Budući da se ova atraktivna plavuša, koja važi za jednu od najlepših i najzgodnijih učesnica "Zadruge", skockala od glave do pete, nije želela da propusti priliku da se u ovom izazovnom izdanju predstavi i pratiocima na društvenim mrežama koje je počastila selfi fotografijama.

Foto: Pink.rs

Ipak, čini se da su daleko zanimljivije one fotografije koje je zabeležio naš paparaco, budući da se na njima vidi ono što Sara nije pokazala pratiocima - izvajana figura i gole noge, od kojih zahvaljujući cvetnoj suknji sa dubokim šlicevima niko nije mogao da skloni pogled.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nakon što je napravila dovoljno fotografija, Sara je ustala kako bi namestila suknju koja je otkrila i više nego što treba, a dok su je prolaznici u najprometnijoj ulici na Dedinju bez teksta posmatrali, ona je vodila duge razgovore sa emotivnim partnerom, sa kojim neko vreme neće biti u kontaktu zbog predstojećeg rijalitija.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nakon što razmenili nežne reči i postigli dogovor o tome gde će se naći, nasmejana lepotica napustila je zgradu televizije i otišla u nepoznatom pravcu, a kako li će zgodni momci reagovati kada je budu videli u novoizgrađenom gradu gde će boraviti učesnici "Zadruge", ostaje da se vidi.

D. T.

#Paparaco

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti

'