AKTUELNO

Žestoko na samom početku!

Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Belu kuću i nastavila sinoćnu emisiju "Gledanje snimaka". Nakon sinoćnih snimaka koji su zadrugarima prikazani oni su seli za crni sto u nikad većem strahu. Zadrugarima je na prvom video - prilogu je prikazana rasprava između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša o kojima ovih dana bruji čitav region!

Sada smo okej ali videćemo - rekao je Ša.
Nije mu ovo prvi put, on stalno hoće da me ženi - prokomentarisala je Tara.
Kada bi me volela, i kada bi promenila ponašanje ja bih je oženio - ponavaljao je Ša.
Neka proba, pa neka vidi - provocirala je Tara.
Mi smo sada okej, ali videćemo, možda se posvađamo do kraja dana - smejao se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Bez šale, ironije i zaje*ancije, ona da je normalna, retko koja će naći čoveka koji ovako voli. On traži malo, a daje previše, ona bi uživala kao bubreg u loju. Imala bi normalan život, on bi joj otvorio nešto... Tara, žene traže ovakvog - ubacio se Miki Đuričić.
Ma kakvi, želim da se družim, putujem, čitam neku knjigu - odgovorila mu je Tara.
On je rekao da samo traži ljubav za uzvrat, ništa više - prokomentarisala je Nevena Savić.

Foto: TV Pink Printscreen

Tari treba neko kao Ša, da je leči, napunila bi se ona ljubavlju, volela bi i sebe ima on tu neku mazohističnu crtu, za mene su idealan par - dala je svoj sud Irma Sejranić.
Ako njemu fali ljubav, to mora da se promeni, on mora da se promeni, njegova suština ne može da se promeni. Čovek u četrdeset godina ne može da se promeni, ako bi on muvao neke ribe onda bi videli kako bi ona reagovala.
Ja ne znam da li se oni vole, to je prvo... Sinoć ga je ponizila. Ako je njemu lepo, nama je još lepše, ona misli da će biti neko bolji za nju - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.V.