AKTUELNO

Budući da je beba na putu, užurbano pripremaju veliku svadbu.

Lazar Vuksanović, sin folk zvezde Ace Lukasa, verio je svoju devojku Anu, koja je u blagoslovenom stanju. Gala svadba, na kojoj će prisustvovati brojne ličnosti s domaće javne scene, planirana je za mart mesec, a uprkos tome što izbegavaju javno eksponiranje, mnogi komentarišu da je Lukasova snajka veoma lepa.

Acin sin Lazar, kada je saznao da je beba na putu, dugo je smišljao kako i kada da zaprosi svoju dragu, a to je učinio juče. lepe vesti brzo je podelio s pratiocima na Instagramu, gde je objavio zajedničku fotografiju, emotikon srca i prstena, posle čega je svima bilo jasno da su se verili, a čestitke su im brzo uputili pratioci, ali i njihovi budući kumovi.

Foto: Instagram.com

Slavlje je već zakazano - velika svadba održaće se 6. marta. Par će se na večnu ljubav zakleti pred Bogom u crkvi na Karaburmi u prisustvu roditelja, kumova, i najbližih članova porodice, dok će gala ceremoniju upriličiti u jednom beogradskom restoranu.Kako se spekuliše na spisku zvanica su Svetlana Ceca Ražnatović, Saša Matić, Aco Pejović i mnogi drugi.

Interesantno je da su mladenci gostima slali pozivnice za svadbu putem Vibera, a na kojoj piše da je venčanje zakazano za 5. mart. Međutim, kasnije su obavestili zvanice da pomeraju za 6. mart, budući da je dan ranije finale izbora za srpskog predstavnika za Pesmu Evrovizije, festivala na kojem Lukas učestvuje i očekuje pobedu.

Foto: Instagram.com

Aci Lukasu ovo će biti drugo unuče, budući da je njegova ćerka Miljana pre tri godine na svet donela naslednicu Minju. Folker pored Lazara i Miljane ima još dvoje dece - sina Andreja i ćerku Viktoriju.

Lazar Vuksanović je, inače, donedavno radio kao taksista u jednom udruženju u Beogradu, a sada je promenio zanimanje, te radi kao operater u kol centru jedne kompanije.

- On je divno stvorenje, pored tako uspešnog oca ne bi morao nikada da radi, mogao je da se bahati i uživa u luksuzu, a on ipak želi da sam zaradi svoj dinar. Sva mu čast iskreno, i brzo se uklopio u kolektiv, ali i savladao posao. Kolege ga obožavaju - rekao je izvor.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Aca Lukas

#Lazar Vuksanović