AKTUELNO

Ponosan!

Lazar Vuksanović, najstariji sin popularnog pevača Ace Lukasa, objavio je na svom Instagram profilu da je verio devojku Anu Stajić.

Foto: Instagram.com/vuk.lazar

Mediji su nedavno objavili fotografije lepših polovina Lukasovih sinova kada su bili u jednom klubu porodično na njegovom nastupu, pa je Lazar tada prvi put predstavio devojku u javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Vuksanović junior, koji je fizički preslikan otac, pohvalio se da se polako ali sigurno priprema da uđe u bračne vode, a dalje planove otkrio je za 24sedam Lukas. Osim što ima puno posla oko predstojćeg festivala "Pesma za Evroviziju '22" na kom će nastupati sa pesmom "Oskar", imaće i obaveze oko organizacije velikog slavlja.

- Tako je, verio mi se sin Lazar. Pripremamo svadbu koja će biti 6. marta - potvrdio je kratko Aca. Međutim, on se neće mnogo mešati u detalje proslave, ali će svakako finansijski pomoći da sve bude na nivou tog dana.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Kako mediji pišu, na spisku zvanica su Dragana Mirković, Svetlana Ceca Ražnatović, Saša Matić, Aco Pejović i mnogi drugi.

Inače, oni su gostima slali pozivnice za svadbu putem Vibera, a na kojoj piše da je venčanje zakazano za 5. mart. Međutim, kasnije su obavestili zvanice da pomeraju za 6. mart, budući da je dan ranije finale izbora za srpskog predstavnika za Pesmu Evrovizije, festivala na kojem Lukas učestvuje i očekuje pobedu.

Podsetimo, Lazar i Ana čekaju svoje prvo dete, i to će Lukasu biti drugo unuče.

Lazar Vuksanović je donedavno radio kao taksista u jednom udruženju u Beogradu, a sada je promenio zanimanje, te radi kao operater u kol centru jedne kompanije.

Foto: Instagram.com/vuk.lazar

Autor: M.M.