AKTUELNO

Noć puna uzbuđenja!

Sinoć je u Beloj kući održana emisija "Gledanje snimaka" zbog koje su svi zadrugari bili u strahu od toga šta će na ekranu biti pokazano, ipak stvari o kojima će se dugo pričati su zasigurno žestoke rasprave Tare Simov, Nenada Aleksić Ša i Monike Jovanovski kojima se strasti nisu smirivale.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Mene si ovako češkao i mazio...Čula sam pola ovog razgovora, jer se trudio da šapuće. Mazio si je između nogu, ja sam šokirana. Fras. Bez ovih stvari rekla sam da se izviniš zbog davanja lažne nade...Sandra se zalagala da raskinemo i da budemo u miru. Sve je to jako loše prema njoj, ali te molim da budeš normalan sada kada budu počeli da komentarišu - govorila je Simova nakon prvog klipa.
E ovako Mile, ja kad sam provodio vreme sa njim. Pokušavali smo da mu dopre do mozga, da bude drugačiji nego prošle godine. On je svaki put skočio na mene kad sam rekao da je davao lažnu nadu devojci. Ovako je mazi, videli ste, da se posle zakune da neće progovoriti sa njim! Ni jednom monika nije slagala ništa, nije ga ponizila ni jednom... Ona je odšla ovde, niko te nije terao da budeš sa njom u vezi. On je svaki dan dozivao Moniku, ona je došla na kraju. Ti si govorio o Tari da je to tragedija od odnosa. On odazi od Tare samo kad ona to želi. On je dokazao da je psihopata, dokazao je sve ono što je Tara pričala o njemu - govori Janjuš.

U naradnom video - klipu zadrugari su imali priliku da vide svađu Aleksandre Nikolić Aleks i Dejana Dragojevića odmah nakon raspodele budžeta, oko istog.

Da ja sam o tome već pričala i to je negde prirodno. Bili su pet godina u braku i videla sam šta je on sve uradio zbog nje i pomirio se sa njom - govorila je Aleks.
Nemam snage za ova objašnjavanja niti da ja vodim borbu sam sa sobom. Nisam Don Kihot da mlataram mačem po vazduhu. Ulazimo u vezu i ti znaš težinu mog bitisanja. Sve se to izdešavalo pre 3-4 meseca i ti moraš da budeš svesna težine...Meni ne treba da gledam u pod i da ribam fugne. Postoje stvari koje moraju da se znaju, da ne možeš da mi zameriš. Muka mi je više od tog garderobera. Ja nemam ni snage ni volje, ne mogu da čistim više za drugima i dosta sam ja gurao glavu tamo gde ne mogu. Neću da ispadne da sam ja nju pokušao da obrlatim. Sad kad me nešto pita hoću da budem iskren i ne mogu da uzvratim istom merom - ispriačao je Dejan.

Naime, Dejan je zamerio Aleksandri kako se obukla pa je otkrio da je pokazala i više nego što je htela, a nakon toga je nastao sukob koji je doveo do raskida ovog ljubavnog para. Zadrugari su se odmah bacili na komentarisanje, pa su neki čak i ubeđeni da Dragojević ne može da preboli Dalilu, a da li je to isitna ostaje nam da ispratimo.

U toku večeri je došlo do sukoba između Tare Simov i Sanje Grujić. Naime, u jednom momentu je Sanja prokomentarisala ponašanje Tare sa snimka na kojem igra sa Dinom Dizdarevićem kako ku*vinsko, pa je Simov krenula da se obračuna sa njom. Tara je napala Sanju, gurnula je prvo u pušionici, a potom je gurnula preko stola. Ubrzo je u kuću uletelo obezbeđenje koje ih je razdvojilo, a Nenad Aleksić Ša je konstantno vređao Sanju.

U jednom od narednih snimaka je bio prikazan i flert Marijane Zonjić i Marka Osmakčića tokom žurke koji je Viktorija Mitrović prokomentrisala na ovaj način:

Sve što je rekao je laž. Ja sam svesna svega, on nije bio iskren prema meni, a svi vidimo da se njemu sviđa Marijana. On nije svestan da posle ljubljenja sa njom, da je to sve kraj. On može da radi šta god hoće, ali je trebao da bude iskren. Nije njemu bitno šta ko oseća, njemu je bitna praktirčnost, a sada je siguran da će to imati i kod Marijane. Želim im svu sreću - rekla je Viki.

Dejan Dragojević, nakon razgovora sa Markom Đedovićem u ekonomskom dvorištu, došao je do Aleksandre Nikolić u pušionicu.

Kako ja tebi mogu da pomognem? - pitao je Dejan.
Pa, ti. Tužna sam. Kažeš da ne možeš da budeš sa mnom. Prođe sve, neću ja da patim za tobom deset godina. Nemoj ti sada da razmišljaš o tome da li ću ja biti tužna, nemoj to da te ubija. Ne želim da zbog mene budeš loše, ali ne želim da budeš sa mnom ni iz sažaljenja. To mi je odvratno - rekla mu je Aleksandra.

Marko Osmakčić i Marijana Zonjić su posle razgovora o njihovim osećanjima rešili da njiovoj ljuabvi daju još jednu šansu. Naime, njih dvoje su se pomirili. Iako su tvrdili da će ići lagano, oni nisu mogli da se obuzdaju i pali su sočni poljupci. Kako će teći njihov odnos ostaje nam da ispratimo.

Autor: N.V.