AKTUELNO

Ovakvu noć niko nije očekivao!

Prethodna noć u rijalitiju Zadruga otkrila je mnoge tajne, pokazala prava lica pojedinih zadrugara i dovela ljubavni par do tačke pucanja.

Od samog ulaska voditelja Milana Miloševića u Belu kuću, ništa nije slutilo na dobro, a to su i zadrugari osetili.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Veče je počelo turbulentno,najpre su zadrugari komentarisali podelu budžeta ovonedeljnog vođe Marka Janjuševića Janjuša koji je naišao na veliki broj osuda zbog neočekivane podele.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom komentarisanja budžeta došlo je do sukoba između Sandre Rešić i Lepog Miće gde su se jedno drugom uneli u lice. Janjuš je nakon toga priznao koliko loše mišljenje ima o Dalili Dragojević.

Voditelj Milan Milošević nakon komentarisanja budžeta je podigao Sanju Grujić kako bi prokomentarisala treće mesto na anketi najdvoličnijeg zadrugara, koje je zauzeo Stefan Karić. Sanja kao i većina zadrugara su bili iznenađeni ovim rezultatom.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom komentarisanja Karića došllo je do razgovora Anđela Rankovića i Stefana o Jovani Ljubisavljević Misici (Karićevoj devojci) pa su njih dvojica rešili sve razmirice iz prošle sezone.

Drugo mesto po anketi je osvojila Milica Veselinović. Svi su ubeđeni da je Milica na toj poziciji zbog ponašanja sa Mensurom i zbog njihove veze. Mensur je ušao u sukob sa Anom Jovanović dok je ona komentarisala Miličino visoko mesto.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Dalili Dragojević da prokomentartiše prvo mesto Mensura Ajdarpašića na anketi za najdvolničnijeg zadrugara.

Ja sam njega navela i smatram to. On pokušava da se uplete u ljubavne odnose bez razloga. Njegove rečenice nemaju smisla, ne drži pažnju i ništa što kaže nema nikakvu težinu. Ti jesi dvoličan. Danas sam rekla da su to situacije kad je Ana stupila u odnos sa Anđelom. Neću da se svađam, voditelj me je prozvao. tvoje mešanje u vezu Ane i Anđela, Mateje i Anđele... Mene ne možeš da poremetiš, sve što misliš kaži jasno i glasno, bez uvijanja. Nema šanse ti da me poremetiš, jer ove sezone si za mene izgubljen slučaj. Danas si me nazvao bludnicom, a ja tebe nisam uvredila. Nisam mogla da navede Deniz, navela sam tebe, jer si imao te situacije. Svako od nas je bio dvoličan, ali ne mogu da navedem sebe. Ovde se niko ne meša u odnose, koliko se ti mešaš. Ti si dolazio kod mene do kreveta, momci su to potvrdili i Anđela, ja nemam šta da lažem i izmišljam. Toliko je svedoka, a ti jedan i ni malo vredan. Nazvao si me bludnicom, posle svega što si bio dobar sa mnom, pokazao si kakvo mišljenje imaš o meni - govorila je Dragojevićka.

Mensur nije mogao da trpi komentare zadrugara o njegovoj dvoličnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću reći njegove dve dvoličnosti. Prva je u situaciji sa Matejom, kada je rekao neće da ulazi sa njim u raspravu zbog ovog ili onog raloga. Druga situacija koja mi se ni malo ne sviđa... Od samog starta je sve postavio iznad svih, govorio je da ga niko ne zanima, da ne želi ni sa kim da se druži - govorio je Car.

Nakon toga Marko Jnajušević Janjuš je birao svoje potrčke. On je krenuo da igra igru, ali na kraju je biio otvoren i direktan.

Krle i Nevena mogu da sednu prvi. Drugi neka sednu Marijana i Osmakčić, može i Gruja da sedne. Mislim da je još rano da stavim Dalilu i Cara u izolaciju, već osam nedelja se priča o njima. Ostali su Mima, Aleks i Dejan. Neka sada ustane Dino. Potrčci su Aleks i Dejan, mislim da će imati šansu da se bolje upoznaju, izolacija je jedna ozbiljna priča, mogu da pričaju na miru. Dejanu Aleks prija, kao i on njoj - odlučio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je Janjuš zabrao Karića za omiljenog.

Nakon toga, Milan je saopštio Viki Mitrović da je vreme da uradi test za trudnoću zbog sumnje da čeka dete sa Markom Osmakčićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je uradila test, saznalo se da njih dvoje ne čekaju bebu, i oboje su odahnuli.

Zadrugari su nakon toga komentarisali odnos ovog ljubavnog para i većina ih je osudila. Oni misle da Marko iskorišćava Viki zbog se*sa, ali da i ona postaje takva.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je u nekoliko navrata otrkio da se pokajao zbgo reči koje je rekao Viki, pa je priznao da bi naravno priznao date.

Naredna tema na pretresu bilo je poznanstvo Anđela Rankovića i Stefan Mihića. Naime Mihić je morao da objasni sve što je pričao o Anđelu, a nakon toga da ceo odnos iskristalisao.

Milan Milošević se osvrnuo na izbor najposvećenijeg zadrugara, pa saopštio ukućanima da se Tara Simov nalazi na trećem mestu, koju je to baš iznenadilo.

Sandra Rešić je drugo mesto za najposvećeniju osobu u Beloj kući, a priliku da to prokomentariše, dobio je Dejan kome je Sandra bila najveći oslonac:

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

To je očekivano, ona jeste najposvećenija. Uvek kada sam nabrajao spomenuo sam nju, to je stvarno istina. Da mi nije bilo njih, ja ne bih izašao iz svega. Iako sam govorio kako ne želim da budu uz mene i terao ih od sebe, oni su ostali uz mene... Ko zna šta bi bilo da nisu. Spasili su me milion situacija gde bih napravio problem. Imao sam crne misli, a oni su mi ulili nadu. Sandra je ipak izvukla deblji kraj, nisam mogao da spavam, namučena je bila pored mene. Nije ni spavala ni jela. Svestan sam zaista i kajem se zbog onoga što sam rekao kada sam ih sklonio od sebe. Voleo bih da ovaj odnos ostane i napolju. Bez njih bi kljucao kao Pera detlić. Sandra me je hranila... - govorio je Dragojević i zahvalio se Sandri opet.

Nakon što je Milan saopšto da je Nenad Aleksić Ša najposvećeniji zadrugar, on i Tara Simov su se toliko posvetili svađi nakon to ga da niko nije mogao da ih umiri. Međutim nedugo nakon toga oni su se pomirli.

Tokom noći desili su se brutalni sukobi Dalilei Filipa Cara. Naime Car je pokazao veliku ljubomoru jer je Dalila bila u isto vreme sa Dejanom Dragojevićem. Naime, Caru je to izuzetno smetalo pa je napao Dalilu.

Ja te uvrediti neću, ali ću ti okrenuti glavu da mrtvu ležiš. To je tako u mom svetu, a ti se zapitaj šta pričaš i šta izazivaš u meni. Ja te znam kako dišeš, ti si za mene lektira iz Osnovne škole - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim Car se tu nije zaustavio on je Dalilu napao i u spavaćoj sobi gde su je od njegovoh napada branile Sandra Rešić i Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je konstantno pretio Dalili koja nije znala kako da se odbrani od njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Nešto razmišljam, sad ispada da si ti moja žrtva, da ja tebe maltretiram. Sama si rekla da nečeš da ideš tamo i opet si otišla u pušionicu! Pričam ti nešto, pogledaj me! Slušaš li me ti? To ti kod mene ne prolazi! Dok si bila u braku to ti je prolazilo, kod mene ne! Slušaš li me? Napravila si ceo jadiluk da bih ja bio uz tebe! Mene nećeš je*ati u mozak! Rasuću te u komade - govorio je Car Dalili i pljunuo je nekoliko puta u lice.

Sa druge strane, Aleks i Dejan se nisu razdvajali is ve vreme su pričali i pravili planove za izolaciju u kojoj će sapvati ove nedelje. Dejan je u nekoliko navrata obećao simpatiji da će joj spremiti njegov specijalitet.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadruga svakodnevno obara sve rekorde, i zato ostanite uz TV Pink i pratite najgledaniji rijaliti, a sve vesti o dešavanjima u Beloj kući čitajte na portalu Pink.rs!

Autor: N.B.