AKTUELNO

Prolaze kroz teške trenutke!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Naredno pitanje bilo je za Dalilu Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da toliko voliš Cara, da mu pređeš preko svih uvreda? - pročitao je Milan.
Blokirala sam, gubim koncentraciju. Imam osećaj kao da sam ja dužna da stojim za stolom sređena i kao da nisam podnela nikakav pritisak ovde, a da njemu moram sve da praštam. Svašta sam prošla, da li si ti svestan toga? Razumeš? Uvek se svede na to da moram da ga slušam dva sata, a kada neću da ćutim, nastane haos. Evo, ni sada nisam završila a on se ubacuje... Kao da nije svestan svega kroz šta sam prošla. Dodatan pritisak je bio to što me je ostavio i to što sam morala da trpim sve...Kad se sve zbroji, on dođe i kaže da on ima veći... Ovde se očigledno treba baviti kalkulacijama, jer ja kažem nešto a nisam trebala. Razmišljam sama sa sobom, šta mi se sve izdešavalo za pet meseci, pa ne kukam ne vičem, ne jadam se... - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

To je istina i ovo što je rekla u pravu je za mnogo toga. Izdešavale su joj se razne stvari, ali mi često pričamo o tome. Da li ste ikada doživeli da ona meni kaže 'e, i ti si nešto prošao ovde'. Ja sam takođe potrešen zbog svega što je bilo - govorio je Car.
On ništa nije preživeo osim onoga što je želeo. Sam si otišao u drugi odnos, a kad su ti drugi govorili da treba da izađeš, nisi slušao - dobacila je Dallila.
Niko ne pita kako sam ja, ispada da je meni sve lako. Sasvim je normalno da je njoj sve teže jer je žensko. Nije za neke stvari realna, ne gleda na pravi način - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što se vama desilo, sami ste uradili - rekao je Mića.
To je meni više kliše, kad ti neko kaže 'sam si kriv' - viknuo je Filip.
Dese se stvari za koje si nemoćan to jeste, ali neke druge sami uradimo... Dalila je sama izašla iz braka, on je sam izašao iz veze, a sada sve dolazi na naplatu. Dalila je preko mnogih stvari to je istina ali i Filip je - naveo je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam ja gledao neke klipove, tipa Mensur i Milica, ja odmah pomislim da sam i ja gore uradio... Nisam više racionalan, reagujem potpuno katastrofalno, jer ako meni nešto smeta što ona radi ja samo treba da kažem 'ćao i doviđenja' a ne da pljujem, vičem i ostalo - izjavio je Car.
Car nije kriv za to šta njoj smeta. Vi ako znate šta jedno drugom smeta, ne radite to i uživajte u svojoj ljubavi. Mi kao da nismo normalni ovde... Ako strast postoji, opustite se i uživajte, jer ovakvu ljubav ne bi poželeo nikome - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.