AKTUELNO

Sve priznao!

Nakon emisije "Pitanja gledalaca", Maja Marinković je otišla do sobe za izolaciju da odmori, dok je Janjuš provodio vreme sa Aleksandrom Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde kao da mi oni (zadrugari) nameću da ja nešto tebi forsiram. Ja ne bih ušla u vezu sa nekim ko nije raščistio nešto iz prošlosti. Da li me razumeš? - rekla je Aleks.
Naravno da te razumem - odgovorio je Janjuš.
Nisam bolesnica, ne bih to uradila - poručila je Nikolićeva.
Kapiram te sve. Razumeš mene, nisu tu samo emocije kao, nego sve što sam doživao. Ne radi se o tome da ja volim nekoga, nego šta me sve boli... Što me je žena ostavila, koju sam voleo najviše na svetu, ostavila me zbog ove koja mi je sve ono priredila... Misliš da je meni lako... Plašim se bilo kog odnosa - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebe razumem, ja te nikad nisam forsirala nešto - istakla je Aleks.
Nisi, ja znam da ti provodiš sa mnom vreme i sa tobom ću od sad da provodim. Proveo sam jedan dan sa njom i sve mi je bilo jasno kako i šta - odgovorio je on.
Moram da te pitam nešto, budi iskren. Da sam ja uradila sa Filipom ono što si ti uradio, kako bi tebi bilo? - pitala je ona.
Isto kao i tebi, ali ne bih se naljutio, nemam prava. Mi i da smo u vezi, ja bih imao poverenja u tebe, jer sam video kako funkcionišem. Veoma sam blizu nekih stvari, nemoj da misliš da sam ja lud, ja odlično znam kako je i šta je, veruj ti meni. I ovo mi je bilo poterbno, da se zgadim sam sebi i drago mi je. 50% sam bio ironičan, 50% iskren... Tako treba u životu da ti se desi, veruj mi je... Tako mi i treba, Bog me je kaznio prošle godine, nema tu dalje, mora tako. Ja slušam Ša kad priča neke stvari, svaljuje krivicu na nju... Ako je bilo idealno, ne treba ništa ružno da kažeš. Meni nije bilo idealno, jer sam ja pravio sr*nja, ne žena, ja sam pravio sr*nja... Priča kako nije trebalo preko Mine, pa šta da uradi? I Ena da je g*vno od žene, mogla je svašta da mi uradi. Ništa mi nije uradila, nije čak ni alimentaciju tražila... Ništa oko Krune... Kad god mogu da je vidim, čak sam i kod njih dolazio na ručak... A ja... Porok žene, nagrdih se u životu... Nije mi jasno, što tako... - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve se dešava sa razlogom, šta da ti kažem, ne možeš da vratiš vreme - dodala je Aleks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.