AKTUELNO

Ovo joj je zamerio!

U toku je raspodela budžeta Lepog Miće, a pevač trenutno komentariše zadrugare kojima ne daje ništa, kako je najmanji budžet ove nedelje 0 dinara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Spasojević se pretvorila ovde u amebu, u uslužnu delatnost. Kod mene je pala na tri testa. Prvi put kad ju je Tara napala, ona trpi i ćuti sve. Radi šta god hoćeš. Imaš ti osobinu da brzo opraštaš, ali se bojim da brzo ne zaboravljaš. Sa zadovoljstvom nula, mali budžet - rekao je Mića, pa nastavio:
Gospodin Krstović, zvani Krle, je za mene otkrovenje rijalitija. Iako spava kao bumbar, sve nas uveseljava. Zameram ti, ako nekoga j*beš ili kažeš koga si j*bao ili ne kažeš ništa. Kad se svađaš pokušavaš da poniziš ljude, ulaziš u svađe koji ti nisu potrebne, ti si iz domaćinske kuće. Hrabar si, imaš m*da da se pobiješ, da kažeš šta misliš, simptaičan si. Od srca veliki budžet, pa nek sve ide u p*čku materinu. Moram malo da te poguram, Krlence - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Glumac je neko ko me sto puta razočara. Mi svi sa ponosom kažemo odakle potičemo, Car diže Crikvenicu, Bane Užice. A gospodin Sale kada se spomene Beograd, on ističe da je pravi Beograđanin. Da bi se neko nazvao autentičnim građaninom nekog grada, mora da ima tri kolena unazad iz tog grada. Ako to imaš, dobijaš autentičnost. Ako se pozivaš da si rođeni Beograđanin, moraš da poznaješ istoriju svog naroda. Glumac je neko ko se pogubio u vremenu i prostoru. Evo, zadrugari misle sve najgore o tebi, to da znaš. Smatram da treba da pokažeš svoj stav, da im kažeš da pop*še k*rac. Pogubio si se, opet praviš iste greške, sve što radiš planiraš. Treba da pričaš o sebi, festivalima na kojima si bio - rekao je Mića.
On je toliko puta lagao, da mu više niko ne veruje - dobacio je Luks.
Ja sam se o neke ljude ogradio, a nekima dajem šansu. To što pričaju da sam šrkt, neka se digne neko kome nešto nisam dao. Neka se digne i kaže da je glumac škrt. Evo, neka kaže - rekao je glumac.
Više uzima. Da jedno, uzme dva - ubacio se Stefan Mihić.
Od mene danas nula svi - poručio je glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

MC Aleks je neko ko i dalje radi stvari koje ne treba da radi. Ja govorim što se tiče mene. Radi stvari koje su mi nejasne. Neki dan kad sam menjao baterije, video sam je u Matorinom krevetu, to mi je nejasno. Mislim da joj tu nije mesto, da Matoroj daje povoda, prešla je u ofanzivu. Sve što radiš, radiš protiv sebe. Pre 20 dana nisi tako mislila i pričala, ja nisam zaslužio da me lažeš. Sama sebi krojiš sudbinu. Mislim da misliš i radiš jedno, a pričaš sa svim drugom - rekao je Mića.
Ti misliš da sam te slagala, a mi posle onoga nismo pričali. Ja te cenim i smatram prijateljem ovde - odgovorila je MC Aleks.
Ljudi ovde pričaju da si sa Matorom iz koristi, ja te branim. Mali budžet dobijaš od mene, vrlo sam prema tebi blag - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.