AKTUELNO

Cimeri sve vreme posmatrali ovu svađu!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Nenadu Aleksiću Ša.

Kako si? I nama je teško kada patiš i plačeš?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se sklonim od ljudi, ne volim da patetišem... Realno, nije jednostavno kad prvo voliš nekoga... Volim je i to je to. Neke stvari su me ispovređivale - krenuo je Ša.
Meni si rekao da si plakao jer te je bolelo ono što si meni rekao - dodala je Tara.
To sam ti rekao posle toga. Mene je povredilo priznanje za stolom. Nije mi drago što na sve to potenciraš to i pozdravljaš neku osobu, ne kaješ se, bilo ti je lepo... Potencira da me ne voli, sve mi to teško pada. Okej, nemaš neke emocije, ali bar ispoštuj neke stvari koje tražim. Sve mi se skupi, ne znam šta me više tišti. Da li taj odnos sad, ta svađa... Onda ono što je pomenula Onlifens. Juče me je toliko izdrilovala, sve mi se skupilo - nastavio je reper.
Nisam rekla da ću opštiti na Onlifensu, nego da ću da kuvam tamo, s obzirom da za bolje nisam po tvojoj priči - govorila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne volim to potenciranje nekih stvari, bivših... Ako smo već u vezi, daj da damo šansu, a ne na svaka dva dana hoćemo, nećemo. Čovek sam. Jak sam, imam jačinu, ali postoje stvari koje te jedu. Nije mi svejedno. Sve mi se skupilo - rekao je Nenad.
Ko ti se našao tad? - pitao je Milan.
Dalila - odgovorio je Ša.
Sestra po suzama, iste ste stvari uradili u Zadruzi - dodao je Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni dođe milion puta da zaplačem, ali neću pred ljudima, odem u svoj svet. Oseti Tara kad mi je teško, samo što joj dosta puta ne dam do znanja da mi je teško - rekao je Ša.
Protekla dva dana imamo svađe, on me vređa na brutalan način, ja ćutim. Sprdala sam se sa Filipom i Luksom, prepričavala neke stvari, on se iskompleksirao, počeo da pominje pare, gluposti iz spoljnog sveta, a onda rekao da dođem da me zagrli - govorila je Tara.
Opet nisi dala konkretno, kažeš kompleks. Ti si izazvala to u meni, nisam bezveze isp*zdeo. Sve je bilo super dok u sobi nisi pričala stvari koje su laži - dodao je reper.
U suštini, napravila sam sprdnju od nekih situacija u Skoplju, rekla Caru i Luksu da ga ne turiraju za to, jer će se iskompleksirati, Car ga je zezao za te stvari, Ša se iskompleksirao, počeo da prebacuje pare, posle je krenuo u vređanje, hteo da me zagrli, ja sam rekla da sam krenula negde, on mi je rekao: "Mrš, k*rvo raspala" i ostalo - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da ti možda voliš da te vređaju, pa sam te uvredio, jer bi tako možda počela da me poštuješ. Jeste moje užasno, ali šta je odvratno, to priznanje nekih stvari. P*šala si po meni, a ja sam bio super. Hoću iskreno da pričamo kako se desilo, a ne da se izostavljaju činjenice - rekao je Ša.
Ja sam ti rekla da me gubiš tim stvarima, ti mi kažeš da sam prskana k*rva - dodala je Tara.
On te zove tako. Ako tog čoveka poštuješ, ja sam rekao daj da ja budem isti - nadovezao se reper.
Meni Vuk nikad nije rekao da sam prskana k*rva. Jadan mali Ša, želim ti da pobediš ove godine - pričala je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja šala je ispala peckanje. Rekla sam mu da nisu Anđelo i Vuk prekršili kodekse, nego on. Jer sam sa Vukom prvi put bila 2015. godine, a Anđelo me je muvao pre Ša. On je poludeo. Posle je krenuo da mi prebacuje stvari, nastavio da me vređa, ja sam na sve ćutala. Ja sam plakala, on je došao, rekao da mu je žao svega, da nije spavao, da se razbesneo zbog Anđela i Vuka. Ja se trudim da ga ne peckam, ne pravim ljubomornim. Na sitno moje peckanje, dobijem da sam prskana k*rva. Nenad Aleksić Ša je prema meni savršen, treba da pognem glavu, kažem da je za sve u pravu... On me čika da izgovaram neke stvari. Ja tebi neću da se dodvoravam. Prošle godine sam vređala svog bivšeg momka da bih ti se dodvorila. Neću vređati ni Vuka, ni Mateju - rekla je Tara.
Nisi zbog toga. Ko ti traži da vređaš Mateju? A Vuk, samo je trebalo da se lepše izrazi u pesmi - rekao je Ša.
Pesma je vulgarna, hteo da te povredi, nije razmišljao da li će da povredi mene. Eto, nije me povredio. Mene Vuk ne naduvava k*rcem, naduvava tebe - dodala je Simova.
Ti veličaš neke ljude, a mene ponižavaš, to me boli. Ja koji te volim, ti me vređaš. Ne spominji bivše dok si sa mnom, to se ne radi. Ja ti ne pričam o Ivani. To se ne radi u vezi. I što pričaš sa bivšim (Matejom) van emisije? Tamo te je pitao kao voditelj... Komunikacija sa bivšim ne. Poštuj me ako smo zajedno... - poručio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako osetim potrebu da razgovaram sa nekim, ja ću razgovorati. Onda me ostavi. Izvređaj i ostavi - rekla je Tara.
Ako dođe do toga... Ne rade se stvari oko kojih smo se svađali. Tara je izazivala i u kazinu. Nema komunikacije (sa Anđelom) - dodao je Ša.
2 sata mogu da te trpim, 22 bih te iznabadala u glavu. Ustao na tužno pitanje, sažaljeva sebe - uzvratila je ona.
Pa ni ja ne mogu tebe, ali te voli. Ko sađaljeva, ti sebe ili ja sebe? Od početka sezone si pričala ja ovo, ja ono. Sebe ne sažaljevam nikada, to su priče za malu decu. Ti hvataš na patetiku, ne ja. Ja bacam fore na svoj račun. Najnormalnija sam osoba koja ti je prišla, a to što sam lud, lud sam za sebe - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.