AKTUELNO

Ne prestaju da se svađaju!

Upravo je u Belu kuću ušetao Dragan Marinković Maca i najavio 'Debatu' u kojoj će zadrugari diskutovati o raznim situacijama. Prva tema je 'Šta se ne sme u ljubavnim odnosima', a Irma Sejranić je prva dobila reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre svega, ne sme da se ne poštuje parner. Ne sme se varati partner, ne sme se obmanjivati, dovoditi u zabludu, manipulisati. Ne sme se voleti partner na pogrešan način. Ne treba menjati svoju voljenu osobu i ponižavati je. Lične frustracije i komplekse ne treba iskaljivati na drugome. Naravno ne sme se upražnjavati nasilje. Ne sme se flertovati sa prijateljima svog partnera, jer je to nepoštovanje na više nivoa, što bi rekao Ša 'to se ne radi' - govorila je Irma.
Možeš li nam navesti neki primer iz ove kuće? - pitao je Maca.
Konkretno, Tara ne sme da pominje svog bivšeg partnera svom sadašnjem dečku. Ne sme Viki da ode od Osmakčića i da se poljubi sa Dinom, ništa se to ne radi iz nekih moralnih kodeksa. Ne sme ni Marko da gleda Marijanu dok je sa Viktorijom. Svašta nešto se ne sme.... Tara i Ša da se poubijaju u odnosu, takođe nije normalno. Jedan dan skaču sebi u usta a sutra se ljube i grle bez problema - nastavljala je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur ne sme da vaspitava Milicu i na taj način je kontroliše. Ne sme ni ona njega da štipa i udara. Car ne sme da bude agresivan - dodala je Irma.
Ma*š u pizdu materinu - dobacio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako pričamo o dešavanjima u ovoj kući, u kakvoj god da si vezi, ne sme se mnogo toga. Ja sam najbolji primer za neke stvari. Tara i ja smo u čudnom odnosu, ali se svakako ne sme nikakav flert sa muškarcima sa kojim je imala nešto. Te stvari se ne rade. Ne treba da ima komunikaciju sa momcima sa kojima je imala nešto, najbolje bi bilo da se smanji svaka priča. Takođe, ako je u blizini bivši partner, ne treba to potencirati i spominjati, jako je ružno. Suludo i idiotski. Uvek kažem da sam živi primer, ja nisam budala, smatram da svoj partner na neki način da se ispoštuje i tu prijateljstva posle veze nema. Ko god kaže suprotno mislim da je budala... Ja sam taj koji ima kodekse, neki kažu da su to ulični, ali sam ja ponosan na njih - govorio je reper.
Ne sme se lažno moralisati - dodala je Sandra.
Nije to lažan moral, ja samo kažem kako jeste - naveo je Ša.
Ti nikada nisi bio sa nekom zauzetom devojkom ili nekom udatom, pa nemoj baš tako - dovacila je Sandra.
Svesno nikada nisam bio sa devojkom koja je zauzeta, nikada nisam pisao ribi koja je u braku. Jedino ako je bilo nesvesno. Ja imam te kodeske koje poštujem - nastavio je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Koje su najgnusnije stvari koje su se ovde dogodile? - pitao je Maca.
Na primer, moj drug kada ja izađem odavde, se*e nešto na mikrofon i raz*ebe mi vezu. Moja devojka posle izađe napolje i sa čovekom koji mi je dušmanin, spava sa njim. To je nešto najimbecilnije što sam video, najidiotskije. Kažu da su i glave padale zbog takvih stvari, ali ja nisam taj lik - odgovorio je reper.
Ono što se desilo Janjušu i Caru je ista stvar. Maja je bila devojka od Janjuša i ona treba zauvek da bude zabranjena i to treba da se poštuje do kraja. Ja kao ja, nikada je ne bih muvao, nikada je ne bih cimao, to mora da se poštuje. To su brutalne stvari koje se ne opraštaju, mada sam ja redak primer budaletine koja pređe preko toga i još dobije uvrede, batine i svašta nešto. Takođe je nenormalno da se ovde devojke šaltaju sa jednog na drugog muškarca... - nastavio je Aleksić.
Da li sam ja sad zauvek tvoja - pitala je Tara.
Pričam o kodeksima, kada su prijatelji moji u pitanju. Recimo, Viki raskine sa Markom, ona će zauvek biti njegova devojka i iz poštovanja je ne bih nikada startovao - dodao je reper.
Da li ćemo zauvek pričati o tome sa kim sam ja spavala? - pitala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga