AKTUELNO

Ori se Bela kuća!

Nastavlja se 'Debata' o lažnom moralu. Maca je dao reč Deniz Dejm.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav svima. Jasno je da ja podržavam nemoral, jer sam sama takva. Imam Onli fans, volim veze, kombinacije i vezice, otvorene veze... Ja sam uvek za to jer je iskreno i ništa tu nije lažno. Ja sam pravi predstavnik ove kategorije - rekla je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Moral je stanje svesti, takođe odrastanja i moralnih načela. Ne meri se moral isto u svakoj državi, recimo negde je okej imati više žena, a kod nas to nikako nije normalno - rekla je Sanja.
Nemoj da mešaš religije - vikao je Mihić.
To je nešto što se često pominje u rijalitiju. Mi sada moramo da odbranimo lažni moral čak i ako ne mislimo to. Mogu da pričam o tome do sutra, a svestan sam da sam ja napravio milion grešaka - rekao je Mateja.
Ja sam uvek govorila kada muškarci osuđuju silikone, na ovakve i onakve devojke, a kada izađu pravac idu na takve. Ne znam zašto ne nađu te devojke koje vole, fine i moralne iz manstira. Sve što radite van kuće i van ove televizije je nemoralno i to je sve ono što pljujete - vikala je Rešićeva.
Nije istina to što pričaš. Mi muškarci ne gledamo tako. Ona ima stav i tvrdi da je to tako - dobacivao je Mihić.
Ne možeš ti nju da ubeđuješ da misli kao ti - dodala je Tara.
Ti nisi muškarac, to je prvo i nemoj da me nadglašavaš jer bubica neće biti glasnija od mene., Ja mogu ovako do sutra da pričam, ne možeš sa mnom tako da se ponašaš - urlala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja generalno ne zastupam lažni moral, jer se meni od toga povraća. Ljudi se predstavljaju kao fini i normalni radi društvena slika bila bolja. To je profil ponašanja kako bi prošli bolje u životu. Ja sam neiskreni moralista i to je jasno. Ja sam davno naveo Mensura i ispao sam u pravu. On priča jedno a radi drugo. Naplju smo čuli kako ima kodekse, a bude sa devojkom posle tri dana, savetuje je, vaspitava i slično. Jedno pričaš drugo radiš. Ja bih te mnogo više cenio kada bi bio ono što jesi i bio prirodan. Priznao u kom si fazonu i u slkadu se sa tim ponašao - govorio je Marko.
Ja bih, ali me ni jedna neće - dobacio je Mensur.
Bolje da budem najgori, ali da budem iskren. Nemam živaca da se lažno predstavljam - dodao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da spomenem Janjuša, pošto me je malo pre potkačio - započela je Tara.
Nisam na tebe mislio! Mene je prošle godine osuđivao ceo crni sto, devojke su se je*ale u oko koje su mene napadale, nego isam mogao o tome da pričam - pravdao se Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga