AKTUELNO

Ori se Bela kuća!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnica sedme sile, postavila je pitanje Mensuru Ajdarpašiću.

Ajde da se vratimo malo unazad, pa mi ispričaj kakva je to frka izbila sinoć zbog Frana - rekla je novinarka.
Nije to zbog njega. Dešavalo se da je neko pre jne ušao da se tušira. Svađa se sa Irmom, pa je Fran ušao u red za tuširanje. Ona je meni rekla da stanem tamo da ne uđe Irma. Ne može niko, a ne Irma. Ušao sam u raspravu sa njom zbog toga, jer mi je to stvarno bahato. Boli me nepravda za ostale, a ne samo za mene - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Konstantno se libiš Milice, pa onda kroz svoja dela pokažeš da nisi baš načisto i da nisi završio - pitala je novinarka.
Okej, daje se za pravo. Da sam načisto sa njom, pustio bih je da ide na svoju stranu, a ja na svoju. Zatekao sam je da nije bila u bademantilu dok se presvlačila, pa me je to naljutilo. Pokušavam da nekako izbalansiram neke stvari, ali mi tepko to ide. Emotivna inteligencija me ruši i lomi, pa me ta osećajnost ubija - rekao je Mensur.
Ajde da pitamo Frana šta on misli da je bilo sinoć - rekla je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno da ti kažem, ja sam samo video da niko ne čeka, ušao sam i istuširao sam se. Počele su se drati, pa sam se samo istuširao - rekao je Fran.

Potom se u aktuelnu remu uključila i Milica Veselinović.

Ništa posebno se tu nije desilo. Ja sam večerala, pa je već ušla Mima, pa sam ja rekla Franu da ima red za tuširanje - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskrsla je ta situacija. Ja sam pitala da li mogu da uđem da se istušira, on je uleteo, pa sam kontala da ako je već poremećen red, da mogu i ja da uđem. Milica je ušla i počela da se dere. Mala me uhvatla za Milicu, ja sam rekla Mensuru da dođe i da ako me pipne da ću je udariti. Mensur joj je rekao da ne radi to, pa je on rekao da ako može Fran, može i Irma. Meni je zvučalo da je to ljubomora. Zašto bi on tako odreagovao? Sve bi pustili, samo da ja ne odem...Ona je vrlo bezobrazna, pa sam ušla i kao gospođa se istuširala. Nije ti rekla da se žalila na tvoje ponašanje. Sva ova njena priča mi je...Dođe mi nekad da joj opalim vaspitnu ćušku, kad je niko nije vaspitao. Nekad mi ga bude žao šta ona od njega pravi - rekla je Irma.
Mensure, kako komentarišeš ove navode - pitala je predstavnica sedme sile.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma kakvi, to nema veze sa mozgom. Ne znam o čemu se priča, nisam je pola ni slušao. Ja sam zbog tebe odreagovao jeb*o ti pas mater. Ja ne bežim ni od - drao se Mensur.
Ja sam rekla hvala, ali itekako treba da pitaš Milicu šta je šaputala sa Aleks u toaletu - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričale smo nas dve zbog toga što se drao na mene zbog Irme - drala se Milica.
Ja ne mogu u Miličino ime da pričam - rekao je Mensur.

Predstavnica sedme sile je podigla i Mc Aleks.

Kukala je kako ne može da veruje zbog čega se on svađa i zbog čega je napada. To nije samo red u veceu, nego to trpi i van svega. Ona trpi napade i vređanja tog tipa. Nije u tom momentu spominjala Frana - rekla je Mc Aleks.
Pošto se ti konstanto žališ na te njegove reči, šta je ono što mu najviše zameraš - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Krivo mi je što nekada u besu krene da me vređa, to može i drugačije da mi kaže. Ja sam sad ta koja izbegava sve to i spušta loptu - rekla je Milica.
Dobro, sad Milica žrtvicu glumi, a kad treba da se bije i da me hvata za vilicu, tad nije - skočila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

To što sam rekla Aleks je bespotrebno - nastavila je Milica.
Nemam taj utisak da ste vi jednaki - rekla je novinarka.
Nisam bahata niti bezobrazna, ali sad na primer, sam okej i prizemna. Naravno da ću ako je neko bahat, biću bezobrazna i bahata - pričala je Veselinovićeva.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga