AKTUELNO

''Svako ima pravo na svoj izbor gde god se nalazio! Treba da živimo kako želimo i da pustimo druge da žive kako žele.''

Na programu televizije ''Pink'' je još jedno izdanje ''Premijera Vikend specijala'', a u studio kod Bajane Lazić i Tijane Price uključila se Biljana Obradović direktno iz Antalije.

Novinarka, portparol Partizana i voditeljka otkrila je kako prolaze pripreme fudbalskog tima u Turskoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nekih 10 dana je pao sneg, ne samo vode već i Istambulu, sad nažalost pada kiša. Danas je zaista vreme samo da se odmarate u hotelu, odradi se neki trening. Sada je dobro kako je bilo, sneg je pao u Turskoj posle 50 godina. To je bila atrakcija za sve meštane, svi su izlazili i slikali. Koliko god je to njima interesantno nama nije jer nam svaki dan treninga znači - priča Biljana.

Otkriva i da je jedan fudbaler doživo nezgodu na terenu:

Danilo Pantić je u pitanju, igrali smo protiv jedne jake ekipe, međutim Danilo je zadobio težu povredu. Znaće se tačno za sedam dana šta je, ili su parcijalni ili prednji ukršteni ligamenti. U svakom slučaju nije dobra prognoza, trebaće oporavak od 5-6 meseci. Tako da smo u problemu, pokušaćemo da nadomestimo Danilovo mesto, ali to će biti teško - kaže Biljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom osvrnula se i na gej aferu koja drma ceo Balkan, a tiče se srpskih reprezentativaca.

Ovde su toliko teški treninzi... Mediji su jedno, sport je drugo, ima ko se bavi time. Ja mogu da vam kažem kao Biljana Obradović, ali ja ne gledma u tuđi novčanik i u drugu spavaću sobu, tako da to su neke stvari koje me ne zanimaju. Svakog čoveka poremeti i najmanja sitnica, ali nekako se svi trude bez obzira o kome se radi, da se brzo vrati na kolosek. Kad krene jedna priča, tu je 4. 5. i 26. verzija. U medijima danas svakog čuda za tri dana dosta. Svako ima pravo na svoj izbor gde god se nalazio, treba da živimo kako želimo i da pustimo druge da žive kako žele - zaključila je Biljana Obradović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.