AKTUELNO

Ova objava odjeknula je brzinom svetlosti!

Pop zvezda Nataša Bekvalac poznata je po svojoj spontanosti, vanvremenskim hitovima, lepoti, ali i ljubavnim turbulencijama koje su obeležile njenu karijeru, te se o njenom privatnom životu neprestano piše i spekuliše.

Pevačica je nakon tri braka zašla u mirnu luku, gde uživa sa svoje dve devojčice i prijateljima, a posle toliko lekcija, kako sama ističe, najbitnije joj je da bude istinski srećna i zadovoljna, sa ili bez partnera.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Svojim vedrim duhom, smislom za humor i spontanošću neretko nasmeje stotine hiljada pratilaca, te se njene izjave masovno citiraju i postaju viralne na internetu. Novosadska barbika je sada novom objavom napravila pometnju na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Bekvalčeva već mesecima najavljuje novi studijski album, a uskoro će objaviti prvi singl ''Tajne'', čiji tekst je izazvao oduševljenje i lavinu komentara na društvenim mrežama.

Ponekad poželim da uđeš mi u glavu Malo da upoznaš moju drugu stranu Kažeš da sam dobra, da sam po PS-u Kažeš dobra sam u kući Kažeš dobra sam u sek*u ALI NE ZNAŠ MOJE TAJNE MRAČNE SU I SJAJNE - napisala je Nataša u opisu fotografije i najavila svoj novi singl, koji je ujedno najava za predstojeći album.

Podsetimo, sin pokojne hitmejkerke i spisateljice Marine Tucaković, Milan Laća Radulović nedavno je otkrio da je njegova majka poslednji tekst pred smrt napisala upravo za Natašu Bekvalac. Da li je reć o ovoj numeri? Ostaje da saznamo...

Foto: TV Pink Printscreen, E-Stock

Autor: M.M.