AKTUELNO

Ova situacija ju je preplašila.

Manekenka Dunja Radičević podelila je na društvenim mrežama šta joj se danas dogodilo, a nije krila da se i te kako potresla.

- Ljudi, jutros u pet mi je dron maltene sleteo na prozor, deseti sprat, odsekla sam se! Da li se nekome desilo nešto slično? Smatram ovo ozbiljnim ugrožavanjem privatnosti i stvarno sam se uplašila. Da li je ovo za policiju? - navela je Dunja na svom Instagram profilu.

Malo potom, ponovo se oglasila.

Foto: Instagram.com

- Na preporuku mnogih, prijavila sam slučaj policiji i nisam jedina koja je to danas prijavila, tako da znate da se i to dešava. Hvala vam na savetima! - napisala je, uz emotikon srca.

Dunja je, podsetimo, u žižu interesovanja javnosti došla zbog veze sa glumcem Aleksandrom Radojičićem.

Foto: Instagram.com

Oni su u oktobru, posle četiri godine veze, stavili tačku na romansu, o čemu se naširoko pričalo.U jednom od intervjua Aleksandar je pričao o njoj i tom prilikom je priznao da joj nije lako da se nosi sa tim što je on glumac.

- Moram da kažem da joj sigurno nije lako, nije ljubomorna, ali joj nije prijatno u nekim situacijama, da vidi neku ljubavnu scenu. Ipak, i dalje je sa mnom, očigledno je ljubav jača od toga - istakao je Radojičić, te dodao:

- Ne mešamo se jedno drugom u posao, ali podrška i saveti su uvek tu, koliko smo u mogućnosti naravno, trudimo se. Nekada je dobro samo saslušati.

Autor: Milica Krasić