AKTUELNO

Najsuroviji do sada!

Dejan Dragojević nastavio je razgovor sa zadrugarima u Pabu, a onda im se pridružio i Marko Đedović koji je bez dlake na jeziku dao svoj sud na novonastalu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako sam sebi kroji svoju subinu - izjavio je Lepi Mića.
Ne želim da moja sudbina bude nešto dobro a da se ona s*ebe za života, a ja sam možda mogao da joj pomognem - rekao je Dejan.
Njoj niko ne može da pomogne. Ona je sama kriva za sve ovo, hajde se više osvesti. Otišla je sa njim u ekonomsko dvorište, čoveče, daj mani se. Ti grešan nisi - govorio je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam - rekao je Dejan.
Od kako si ušao ovde nemaš greške, titrao si joj do iznemoglosti. Eto kako si proveo žurku, zbog čega? Na kraju sve ide po tvojim leđima - nastavio je Kralj.
Sve sam ti to navlačiš - rekao je Mića.
Nije Mićo, posvađali smno seza Novu godinu, došao sam da je budim ipak, oterala me je. Nakon toga me je napala za pivo i onda na kraju bude šta je bilo - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne razumeš ti sada ovo, sve je ovo u cilju da ne budeš uz svoju porodicu nego uz nju. Eno Car se nervira sada - rekao je Đedović.
Ako, to jeste sad njegov posao i njegov problem - dodao je Đole.
Nemoj i tebe da isteram na kapiju. Sada ćete posle svefa da tešite jedno drugo, vi ste teški foliranti! Ne se*i, ko još pati na ovaj način bre, vas samo kamere zanimaju. Nisam ja sisao tatu a vi mamu. Se*e mi se od budalaština, narod treba da ih osudi za sve, treba lopatama da ih udara! Koga vi bre za*ebavate. Na šta liči ovo. Ja sam njoj samo rekao u pušionici da si ga zagrlio na kratko jer si se pronašao u njegoj priči. Deki i Šaki kao zajedno, meni to bilo presmešno što se dva idiota i kretena grle - urlao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.