AKTUELNO

Neraščišćeni računi.

Tokom raspodele budžeta, došlo je i do novog haosa, kada je Stefan Karić dao svoj budžet Marku Osmakčiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što sam se ogrešio o neke ljude koji me poštuju. Eto sada ću ispoštovati Đoleta. Zameram ti što psuješ, što nekada radiš stvari koje neko ne zalsužuje. Mislim da treba više da se sprdaš i zezaš - rekao je Stefan Đoletu Kralju.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeću budžet bio je za Marka Osmakčića.

Drago mi je da me ceniš kao druga ovde, ali ne mogu da ti pređem preko nekih stvari koje si uradio prema Mići, koji je jedan od mojih najboljih prijatelja ovde. Ne znam da li ću moći to da t oprostim, ispalo je kako je ispalo. Meni si ovako drag. Krivo mi je što je tvoja ljubav sa Viki na kraju ispala fatalna, ali vi najbolje znate šta treba da radite. I ja sam svašta radio tako da ne mogu mogu da priča, mogu samo da ti dam savet. Nadam se samo da je ovo sa Aleks iskreno i da te tvoja porodica nije poremetila kada je došla - govorio je Stefan.
Moram reći, ja sam još 30. decembra izabrao druženje a ne vezu, tada nisam znao da li će moja porodica doći. Odlučio sam tako jer sam bio iskren, meni se Aleks iskreno svidela, ima svoje kvalitete koji su me privukli. Gde će ta veza odvesti ja ne znam, ali tako je kako je sada. Ne volim peckanje, iskren sam. Cenim tvoje mišljenje samo sam želeo da ti kažem repliku - rekao je Marko.
Zašto ti ako već umeš da mi pametuješ, zašto mi u lice ne kažeš sve što imaš? Govoriš kako je pi*kopaćenik, kako je d*kao u karantinu, zašto ne kažeš onda u lice i da voli Viki? Foliranti jedni! Trepavice da mi vratiš - zaurlala je Aleks.
Nadam se da ne sumnjate u moju iskrenost, jer oni sada žive da naprave neku pizdariju sada - naveo je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga