AKTUELNO

Haos!

Emisija Pitanja gledalaca sa Ivanom Šopić su u toku, naredno pitanje bilo je za Dalilu Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamerila si haos sa Markom i Dinom, a prva si napala svog muža dok je spavao - glasiloo je pitanje.
Pogrešila sam, u pravu ste. Tukla sam ga na spavanju pa je završio u bolnici. Kao da je bio masakr, eto oprostio mi je masakr - ironična je bila Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ti devojka ne napiše spisak šta smeš i šta ne smeš da ne bi prekršio neko sveto pravilo? - pročitala je voditeljka pitanje.
Tako volimo da spavamo, teška je. Mislim da će vreme pokazati i da će popraviti mnoge stvari - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta se ovo dešava, svi se iz*ebu međusobno a onda opraštaju jedni drugima sve. Mene mozak boli. Neko ko ima malo grama mozga se ne bi našao u ovoj situaciji. Ovo su idioti i ne mogu da slušam ove budalaštine. Ponašanje ovih ljudi nema objašljenje u knjigama, mislim da je ovo slučaj psihijatrija. Njima se ne dešava život nego psihopatologija. Problem je da li će neko glavu da okrene glavu onamo ili tamo. Dejan nema objašnjenje za sve ovo što radi, jedino možda mininimum logike ima u Dalilinom ponašanju. Niti je ovo život niti su ovo životne situacije, nije život iz*ebati se sa nekim. To je vrlo prosto. Nema ni života ni ljubavi. Ko iz ljubavi ovo radi? Što se tiče Maje i Filipa, on sve rešava jednim poljupcem - govorio je Đedović.
Da li ti se čini ovo kao slučno sa onim što si ti proživljavao? - pitala je Ivana.
Isto je ponašanje iste su situacije. teško će on ovo podneti. Isti smo nas dvoje, ja sam to sve prošao. Uvek će to biti, tako do kraja, ona je takva. Znam tačno šta mu smeta. On ne sme da provede vreme ni sa kim osim sa Tanjom i Matorom - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što imamo takve probleme, a ne neke životne. Mnogima smeta ova naša mirna veza pa se hvataju za poljupce i gluposti. Mislim da nemamo velike probleme, u poslednje vreme smo spustili loptu i sve je dosta blaže, zato to i ovim ljudima smeta. Ne čujem ih i ne dotiče me ništa - rekla je jasno Maja.
Ona ima prava da bude najluđa na svetu, on je taj koji hoće da trpi ili neće, ko ga je*e - dodala je Sandra.
Ja je volim pa je volim, ali ona ima svoje kriterijume. Šta ja sad treba da kažem da nije kad jeste - rekao je Car.
Ti Janjuše nemoj da mi se obraćaš, gledaj svoj život - vikala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga