AKTUELNO

Više joj ne veruje!

Sandra Čaprić i dalje deli zadrugarima budžet i govori im iskreno svoje mišljenje o njima:

Mali budžet ide Neveni, koja je došla prekjuče. Imale smo konflikt oko stvari, znam da si mi to zamerila, za sad si kod mene pod znakom pitanja - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet ide Irmi, ona je najpametnija, zna da se ona i ja ne gotivimo, mislim da si loš čovek i da se priklanjaš jačim igračima, iako vidiš da se niko nešto preterano ne druži sa tobom - nastavila je Čaprićeva.
Mali budžet za Sanju. Ona je jako zanimljiva i simpatična, zamerila sam ti što si branila drugaricu, bez da si znala istinu, ti mi se nisi ni izvinila - počela je Sandra.
Jesam, možda nisi čula, ponoviću... Izvinjavam ti se još jednom, drago mi je da si pored Janjuša, vidim da više nisi utučena - objasnila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki budžet za mog brata Mateju, jako je pametan i inteligentan dečko. Ja sam podržavala njegovu vezu sa Anđelom, sve najlepše mislim o njemu - govorila je Sandra.
Srednji budžet za Anđelu, osetila sam se da mi je zabila nož u leđa, dokazale su se neke stvari otkad je Magdalena otišla. Postala je vođa, nije mi se obratila nijednom. Znam da je ona meni dala 4000 iz poštovanja, ja joj to nisam vratila, zato što sam ljuta, nadam se da ću joj oprostiti - priznala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispala sam loša prema tebi i mnogo se kajem, dokazaću ti ko sam ja zapravo. Zamišljam mali budžet, posle svega - rekla joj je Anđela.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.