AKTUELNO

Kontroverzna starleta Tijana Ajfon odlučila je da se prošeta centrom Beograda, a cilj joj je promocija svog naloga na sajtu za odrasle.

Njen skandalozni potez razbesneo je javnost, a ljude je dodatno iznerviralo to što je zaustavljala maloletna lica i intervjuisala ih, usput im postavljajući degutantna i neumesna pitanja.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Snimci se šire društvenim mrežama neverovatnom brzinom, a na jednom se čuje starleta koja pita tinejdžera da igraju poznatu igricu "Papir, kamen, makaze", te dodaje da ako dečko izgubi, mora da se pretplati na njen nalog na pomenutog sajtu za odrasle, a ako pobedi, Tijana će mu zauzvrat pokazati njene nage fotke, i to bez cenzure!

Mnogi su u komentarima osudili ovakvo njeno ponašanje, te su konstatovali da tonemo sve dublje i dublje kao nacija jer se ovakve stvari promovišu u centru grada, bez stida i srama.

Foto: Pink.rs/N. Šolaja

- "Sramota je šta se pitaju deca u centru Beograda, ovo je nečuveno", "Čega se pametan stidi...", "Nema ni trunke blama", "Ovo su deca, sramota bre", "Ima li ovome kraja" - poručili su besni građani.

Autor: pink.rs