AKTUELNO

Iza fasade surovog profesionalnca leži jedna emotivna duša!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", reporter Nemanja Vujičić razgovarao je sa Jovanom Jeremić, voditeljkom "Novog Vikend Jutra", koja je u iskrenom razgovoru dotakla svih aktuelnih tema na javnoj sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku razgovara, Jovana se osvrnula na njeno jučerašnje vođenje programa na televiziji Pink, kada je oborila lični rekord, vodivši najpre svoju vikend emisiju, a zatim i specijalnu, koja počela sa emtiovanjem odmah posle njene.

Jutarnji je trajao do 10, onda je krenula specijalka, to je moja prva speciajlna emisjja. Radila sam je sa Sarapom, on mi je puno pomogao i baš je bio džentlemski nastrojen prema meni. Energetski mi je onako vukao napred, ipak su specijalke drugačije. Ja volim da se držim onoga u čemu sam najbolja, što pokazuju i moji šerovi, ali postigli smo istorijski rezultat. To će se i objaviti, oborili smo sve rekorde gledanosti Pink televzije otkad ona postoji. Mnogo mi je drago zbog toga. To je i bio neki moj cilj kada sam došla ovde, da pravimo neko novo lice Pinka, jer ko nema modulacije i priključak za 21. vek, onda ne može ni da napreduje. Drago mi je što je Pink to prepoznao u meni. Po prvi put se osećam da pripadam negde, ovo je moja kuća - iskrena je Jovana, pa nastavila:
To su teme koje su vrlo opasne. Mene je ova cela situacija oko protesta potresla, pogotovu ona scena sa ženom koja nosi deti izašavši na Pančevački most, jer ne može da prođe, a dete treba da ide na dijalizu, a znaš da vetar duva i da je napolju hladno, mene je sve to pogodilo kao ženu. Pritom, ti moraš da izveštavaš i vodiš računa šta govoriš u programu, jer to nije jutarnji gde ja mogu da budem šoumen i da se šalim, već su to ozbiljne informacije, od kojih zavisi život građana - priča Jeremićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sutra godišnjica smrti Džeja Ramadanovskog, voditeljka se dotakla muzičke legende.

Ja sam se još kao mala u restoranu slikala sa Džejom, nas dvoje smo imali uvek neku sličnost, a to je duša. On je bio jako emotivan, ja sam dosta emotivna i mi prenosimo tu emociju preko ekrana i zato je bio velika zvezda, a ja ću se truditi da u svom životu ispišem neka nova poglavlja u novinarstvu, ne samo u Srbiji, već i šire - priča Jovana.

Tragičnu sudbiju je doživela i Ksenija Pajčin, koja bi pre dva par dana napunila 44 godine.

Ksenija je za mene bila najlepša žena, i to je sasvim sigurno. Meni je jako žao što je tragično završila. Često je gostovala na Pinku, volela sam da je gledam u njenim gostovanjima. Baš sam pre neki dan slušala njenu pesmu "Škorpija", ima odlične pesme kao što su "Divan dan", "Ko još može nama da odoli", tu pesmu obožavam - rekla je voditeljka, pa zapevala Ksenijinu pesmu u emsiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: E-Stock/Milan Lučić

Autor: P.R.

#Džej Ramadanovski

#Jovana Jeremić

#Ksenija Pajčin