AKTUELNO

Jedna objava o Kseniji Pajčin izazvala je opšti kolaps na društvenoj mreži Tviter!

Jedna korisnica društvene mreže Iks (Tviter) objavila je stari snimak pokojne pevačice Ksenije Pajčin, dok je oskudno odevena nastupala uz pesmu "Škorpija". Pevačici je tada sevala zadnjica, dok je igrala u kratkoj suknji. Ova korisnica je istakla da je Ksenija "najjača riba ikada", kao i da je imala i harizmu i stas i glas, ali pogrešne izbore muškaraca.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Međutim, njena objava naišla je na lavinu negativnih reakcija.

Nit izgleda, nit pevačkog talenta. I ovo je vama boginja i najjača riba bila? Hajde, kolektivna medikacija smesta - napisala je druga korisnica.
Bog neka mi oprosti, ali da je ostala živa, narod bi je i dalje posmatrao kao jeftinu dr*lju, što je važilo za nju dok je bila živa. Ružno je reći, ali surova istina - istakla je četvrta korisnica.
Znaš ono, o pokojnicima sve najbolje, ali realno nije. Bila opajdara, vulgarna, prosta nekako, gola uvek. Kao Karleuša sa Aliekspresa. Moje mišlenje - poručila je peta korisnica.

Mnogi korisnici ove mreže su iskritikovali ove korisnice zbog uvreda na račun pokojne pevačice, pa su nastavili da hvale Kseniju.

Ona i Ana Nikolić su najjače ribe mog detinjstva", "Pevačica nije neka, ali je bila zgodna baš", "Žena je, bre, bila bomba", "Kompleksi vas cepaju", "Kakva je to riba bila...", "Slažem se za pevanje, ali je bila brutalna ribetina i to ne samo zbog izgleda, nego i zbog ludačke energije kojom je zračila", "Ubedljivo je bila najjača riba na estradi", samo su neki od komentara korisnika, koji se nisu složili sa uvredama pojedinih korisnica ove mreže.

Autor: Pink.rs