AKTUELNO

Ona je tek nedavno otkrila kakve tragedije je preživela.

Pevačica Indira Aradinović Indi priznala je da njoj i njenoj sestri Editi, pevačici grupe "Ministarke", bilo teško da odrastaju uz oca alkoholičara.

Ona je ispričla kako je izgledalo odrastanje uz takvog oca, a neretko je dobijala batine, bez nekog posebnog povoda.

Moji roditelji su se razveli 2004. godine. To sam teško podnela, iako nikad nisam imala očevu podršku. Odao se alkoholu kad mi je bio najpotrebniji. U pijanom stanju majku i mene je umeo i da udari. Bilo je veoma ružnih situacija - otkrila je pevačica.

Osim toga, sa Indi je kada je imala 19 godina ostala bez brata koji je bolovao od najtežeg oblika Daunovog sindroma, a umro je kada je imao samo 21 godinu.

Foto: Printscreen Instagram

- Nije umeo da hoda, jede, niti je znao da postoji. Bio je kao biljka. Brinuli smo o njemu najbolje što smo mogli i voleli ga. Nekada je bio pozitivan, nekada težak, nasilan i brz iz neznanja. Tražio je pažnju. Umeo je da prepozna mamu, tatu, sestru i mene. To su bile najteže godine, ali to je nešto što je moje. Za njega sam bila spremna da ubijem - ispričala je pevačica i dodala da joj je bilo najteže kada su se njenoj porodici podsmevali zbog bolesti brata:

- Teško je bilo gledati ga onako bespomoćnog jer sam ga volela više od života. Umeo je da me iznervira, ali nikada mu to nisam uzela za zlo. Imali smo poseban odnos. U najgorim životnim trenucima ljudi su nam okretali leđa, ali umeli smo da se izborimo sami. Brat je umro 2005. S tim još uvek ne mogu da se pomirim. On je i danas za moju porodicu i mene prisutan u svakom trenutku i tako će biti do kraja naših života - zaključila je Indi.

Pročitajte još: OVO OD NJE NISTE VIĐALI! Ceca jednim snimkom ZAPALILA INSTAGRAM! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram

Inače, Indina i Editina majka Florija pre tri godine operisala je tumor na dojki, a sada jednom godišnje mora na zračenje i nada se da se bolest neće vratiti.

Pink.rs

#Brat

#Indira Aradinović Indi

#pevačica

'