AKTUELNO

Auuu!

U toku je emisija ''Izbor potrča i pretres nedelje'' sa Milanom ;Miloševićem, a ovonedeljni vođa Stefan Mihić je ustao, kako bi izabrao potrčke, pa je tenziju pri izboru podigao tako što je podigao više zadrugara:

Podigao bih Dina, Mateju, Frana, Magdalenu, Miju i Martinu. Meni je prelep par Martina i Mateja, ali zbog Tare ništa, tako da sedite. Mia, danas smo pričali ispred Paba, kada sam te pitao da provedemo neko vreme zajedno, rekla si da bi volela da provedeš više vremena sa Dinom, tako da Magdalena sedi, Mia i Dino su potrčci - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

On može samo da izvrže moje reči - rekla je Mia.
Znam da ću imati odličan odnos sa Mijom, ali mi nije jasno to što joj izjavljuje ljubav danas na dodeli budžeta, a sad je šalje u izolaciju. Od dana kad je rekla da bi imala najvatreniji se*s sa mnom, on stalno nešto protiv mene - rekao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Prijate jedno drugom, čak ti je i ležala u kriulu tako da bih želeo da se bolje upoznate - ubacio se Mihić.
Smatram da je totalni promašaj i da imamo mnogo zanimljivije teme za razgovor. Koga boli k za ove potrčke, trebao si mnogo zanimljivije ljude da stvaiš za potrčke. Trebao si da staviš Dejana i Dalilu, da popričaju, da vidimo šta će da se desi tu. Ja ne bih pustila Dina i Miju na strimu ni dva minuta. Nebitni su - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam pravo da napravim šta želim. Da li ti i vi mislite da se rijaliti dešava samo u izolaciji? To je zato što si ti Dino homoseksualac, zato što ti ne smeš da imaš nikakav odnos sa Mijom. Pokaži ljudima i naciji da nisi homoseksualac - rekao je Mihić

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj mi te fore ovde - ubacila se Mia.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Žugić