AKTUELNO

Haos ne jenjava!

Zadrugari su nastavili da komentarišu odnos Dejana i Dalile Dragojević.

Znaš kako meni je Dejan izgovorio jednu intresantnu rečenicu danas...Rekao mi je, brate, ti si tako dobar momak, ali nećeš naći ljubav u rijalitiju. Ovde je Dalili lakšem ali da se on neće skoro oporaviti - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije se odnosilo na mene ,nego na nešto drugo. Šta se smeješ ti? - rekao je Dejan Dalili.

Sledeća je reč dobila Sandra Čaprić:

Foto: TV Pink Printscreen

Liči mi na ono što san izgovorila, a to je da je kraj, Nema nazad, došao je krah jednom braku i na žalost nema nazad i nikada neće moći da se vrati. Ugasilo se sve sa njene strane, a sa Dejanove nije. Meni je žao što je on nesrećan, a nju ne mogu da osudim zato što sam i ja ženski rod. Mislim da je ona kriva i njoj je sada lakše jer je uplovila u nešto novo - rekla je ona.

Lazar Čolić Zola je sledeći dobio reč, pa je na ovaj klip imao da prokomentariše:

Ovde je situacija jasna kao dan. Imala je dve opcije, ili da bude nesrećna sa svojim, još uvek zakonitim suprugom, dok sa druge strane imala je priliku da bude srećna. Ja ne mogu da je osudim. Njemu su verovatno ti neki lepi trenutci prolazili kroz glavu. Njegovoj porodici će biti malo teško što je on nesrećan - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Njima će biti najlakše - rekla je kroz osmeh Dalila.
Opet okrećete priču, ne budite maloumnici - rekao je Dejan.

Miljana Kulić je sledeća dobila reč:

Za mene je bio šok sve to što se izdešavalo i bilo mi je žao njega. On je sve bezobrazniji prema meni, a ja pokušavam da mu pomognem -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana imam potrebu da ti se izvinim za ono što sam ti rekla - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da se i ja tebi izvnim za ono što sam rekla - rekla je Kulićeva.

Tom prilikom, Zoli i Miljani je pukla lisica, pa je Milan predložio da Zola stavi lisice Mimi, uz obrazloženje da nije suđeno. Miljana je potom ušla u sukob sa Dejanom koji je pozdravio njenu majku, Mariju Kulić:

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav za Mariju iz Bara - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidiš kako on meni pominje majku, to ću prepisati tvojoj nemoći. Oni se meni zajedno nikako ne dopadaju. Ona treba da se otkači ovog malog đubreta. Nek priča on o Mungosu i Biljani - rekla je Miljana.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić