AKTUELNO

Bane progovorio o bračnom paru Dragojević i podsetio ih na dešavanja iz "Zadruge 3"

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dejanu Dragojeviću.

Ako si prvi vratio burmu i nazvao je devojačkim prezimenom, čemu suze i razbijanje? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa žal za nečim... Kad je Đedović ušao, rekao je da neće da komentariše nešto, da se ne bi desilo suprotno. Ja sam shvatio da se nešto više dešava. Morao sam da uradim neke stvari da bi njoj bilo lakše, a onda kad to uradim, bilo mi je teško, pa pokušavam da je vratim. Kad vratim vreme, shvatim da je sve bilo dobro što sam uradio - rekao je Dejan.
Hteo je da joj sačuva obraz - istakao je Mensur.
Jeste, pa je izgubio svoj. Tako treba da vam se dešava kad nekog volite više nego sebe. Ja sam znao da laže i govorio da laže, a on sad priča da je lagao. Pravio je budalu od nas, a napravio je budalu od sebe - poručio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mi rekao da moram sebe da gledam i da kažem neke stvari. Ja ne mogu da dopustim da joj se dese neke stvari. Neću da uradim nešto što će da je povredi - poručio je Dejan.
Ali to te ne amnestira od toga da si lagao - ubacio se Đedović.
Koliko god ja bio lažov, ja to neću promeniti. U ovoj situaciji sam čistiji od svega, nema potrebe da je gazim, neću da gazim nekoga ko ne zna gde se nalazi. Ja vidim da joj nije dobro. Tako će ostati, to je to. Komentarisaću onako kako se osećam - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je uradio to što bi trebalo da uradi svaki pravi muškarac, ne pljuje u bunar iz koga je pio. Ne treba iz njega da govori povređenost i bes. Hteo bih da se osvrnem na ono što je Miki rekao za papir. Znam dosta ljudi kojima je kao sve super, a ovamo ga vara sa komšijom. Emocija i poštovanje su važnije od papira, ali setimo se da su se i Dejan i Dalila u trećoj sezoni zalagali za taj papir. Ako si to branila, onda to treba da ti i sad važi... Dalila i dalje nosi njegovo prezime, a u vezi je. Branili ste papir, a sad joj odjednom nije bitan - ustao je Bane Čolak.
Stvar papira, papir kao papir je bitan, ali nije bitno da se reši ovde. Manite se papira, nije to tvoj, niti bilo čiji. Šta treba, da zahteva to, da bi vama ispunila želje? Papir nema veze sa tobom. Komentariši dešavanje, a papir ti kao papir ne predstavlja ništa. Pusti papir. Ima novu ljubav, šta je briga za papir, rešiće se kad se bude rešilo - ustao je Dejan.
Branili ste to ovde, ne može da ti bude na početku bitan, a na kraju ne - dodao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.