AKTUELNO

Pevač Bane Mojićević gostovao je u Premijeri - Vikend specijalu gde je govorio o letnjim ljubavima.

Tokom Premijere - Vikend specijala, reporterka Katarina Rogojević je razgovarala sa pevačem Banetom Mojićevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom startu njihovog razgovora Bane se prisetio svojih letnjih ljubavi:

- Bilo je svega, pamtim te simpatije sa letovanja, iz škole.. To mi je ostalo u lepom sećanju. - rekao je Bane pa se prisetio popularnosti na početku karijere:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja kada sam shvatio da ne treba da bežim, ja sam se prepustio i krenuo da uživam u svemu tome. Bio sam mlad, naravno nisam koristio svaku priliku, ali sam bio interesantan ženskoj publici. Sada posle toliko godina i toliko iskustva, sve se promenilo - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

On se nakon toga osvrnuo na mnoge natpise medija o njegovom emotivnom životu:

- Od toga ne možeš da pobegneš, to je sastavni deo ovog posla. Nisam se ja toliko obazirao na medijske natpiste, jer ja najbolje znam šta je istina, bavio sam se i bavim se najvažnijim stvarima u životu. Nisam ja toliko obraćao pažnju na komentare drugih ljudi i bilo mi je bitno da meni i mojoj porodici bude dobro- govorio je prvi pobednik Zvezda Granda pa se osvrnuo na momenat kada je postao otac:

- Bila je veća odgovornost kada sam postao otac, trudio sam se da zaštitim tadašnju suprugu i decu od svega i da ih ne uplićem u te neke stvari koje su vezane za moj posao.Teško je obajasnti da smo mi obični ljudi, pa nas publika gleda kao specijane ljude. Moja deca su dovoljno velika da razumeju moj posao, a i mi često razgovaramo na tu temu i o nastupima i o tom svetu. Ja imam sreću da trenutno ne spadam u tu grupu ekstra popularnih pevača - dodao je Bane Mojićević.

Foto: TV Pink Printscreen

On je priznao da se neće prilagođavati muzičkim trendovima i veoma je srećan što ne pripada toj ekipi:

- Meni se danas ne dopada ništa, ni muzika koju prezentuju, a ni njihov stav, ali od toga ne možeš da pobegneš. Najlošije je što svoju decu koja su još mala, moram stalno da pričam sa njima o tim temama, razumem ja da svako svoje vreme nosi neke trendove, ali najcrnje od svega je što su tri trendovi sve bolesniji i nenormalniji. Teško mi je da objasnim deci da nije normalno da se peva o prostituciji i narkomaniji, a da je to popularno među klinicima - govorio je Bane pa je otkrio da li mu je bilo teško da nakon razvoda pronađe ljubav:

- Bane danas ne može mnogo da se poredi sa Banetom od ranije, on je danas dosta drugačiji i sigurniji u sebe. Kada sam pronašao mir i ljubav u sebi onda mi nije bilo teško da pronađem ljubav, u svemu tražim nešto dobro - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.