AKTUELNO

Nemaju rešenje!

U toku je emisija Pitanja gledalaca. Naredno pitanje koje je pročitao voditelj Milan Milošević bilo je za Dejana Dragojevića:

Da li si svestan da je situacija sa Filipom mnogo jača od svega , pusti je da bude srećna, nemoj biti kao Ša?
Ja je puštam da bude srećna. Noramalo je da zaplačem, zbog nas dvoje. Ne znam šta da radim, ja bih je pustio da bude srećna - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim te dovoljno da te pustim da odeš, a to znači sam te voleo više nego ikao - citirala je Miljana.
Dejan je svestan svega, a Filip i Dalila se nikada nisu pomazili, a njiova je emocija mnogo veća od one koje prikazuju. On zna da je ona zaljubljena ali onto poriče. Dalila blista od kako je sa Carem u izolaciji, njoj to znači. Dejan bi nju da opravda, a svi razmišljaju da ona bleji sa Dejanom, samo u vreme emisije, a sa Carem uvek. Njih dvoje su zaljubljeni, a ne znaju gde se nalaze, pogotovo on - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli kada ne želiš da odgovoris, a ona mu kaze koliko je.- Meni je ovo za cedevitom hit, ja se smejem sve vreme. Dalilu nervira kada joj Dejan prebaci nešto pa se izvinjava, nju to nervira - rekla je MAtora.
Dejanu jeste loše, on bi stalno bio sa njom, a nju to smara. Ispod mire ... On nije naivan momak, onje lik koji trpi sve, ali kada pukne. Mislim da postoji hemija između nje i Cara, ali mora on da izvaga toliko, da bi mu ona ostala on mora da se potrudi. Ja Dalilu volim, ali tako je - rekao je Luks.
Ovo je pomoć za njih da isplivaju neke stvari koje imaju u braku, a svi je napadaju, a on sve vreme govori kako joj veruje - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će on govoriti da li je on lagan a nije, ali zamisli da on pita nju da li je zaljubljena - rekla je Sandra.
Kako se ona ponaša kada je zaljubljena? - upitao je Čolak.
Otvorenija, slobodnija, vesela je i ja znam da kakva je ona - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

LJudi nju nervira to što on nju i sada opravdava, a mislila je da će da je ostavi - rekao je Karić.
Ja njoj ne mogu da tražim mane - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga