AKTUELNO

Veče u njihovom znaku!

Ponedeljak veče inače je na velelepnom imanju rezervisana za Izbor potrčka i Petres nedelje sa Milanom Miloševićem, međutim, obzirom da prethodne nedelje niko nije ispao, i da je vođa ostao isti, tako su i potrčci ostali isti, pa Martina Petrović nije imala potrebu da ih bira, ceć su u izolaciji i ove nedelje ostali Filip Car i Dalila Dragojević.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

U Belu kuću ušao je voditelj Milan Milošević i započeo pretres nedelje. On je prvo sa zadrugarima komentarisao Zadrugoviziju, da bi nakon toga otrkio da je po glasovima publike najnesposobniji zadrugar Marko Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su iznosli svoje mišljenje o Marku, neki su ga nazvali Stanijinim kerićem, drugi govorili da je nezreo, pozvan je i Stanijina marioneta, ali njemu to nije smetalo. Naime, on je u nekoliko navrata govorio da se ponosi time što se druži sa Stanijom Dobrojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki Đuričić je otkrio da je davao savete Marku da se druži sa svima jer sebe može da pokaže u dobrom smislu, ali nije vredelo, svim mkisle da ga je ona uzela pod svoje, a najčudnije im je što se njih dvoje toliko druže a ona je bila protiv Markove veze sa Marijanom Zonjić. Međutim u toku izlaganja Sandre Rešić o Marku, Stanija je skočila i krenula da vređa Sandru i da uzdiže Marijanu, što je uradio i Marko a potom priznao da mu nedostaje se*s sa Marijanom, nakon čega je ona raskinula.

Voditelj je otvorio novu temu vezanu za Dalilu Dragojević, sve njene turbulencije, probleme u bračnom odnosu i osećanjima sa kojima se danima bori.

Loše sam. Neću da plačem. Čudno se osećam, loše, u jednom trenutku loše, u jednom sam dobro, u drugom ne zhnam šta hoću, i tako dalje. Imam osećaj da sam bila učaurena, da sam se sklopila sa sredinom i tek kad sam došla ovde sam uvidela neke stvari. Ne znam šta bih rekla a da ne napravim neku grešku. Ja želim samo da budem ono što jesam, ako mi je danas lepo da tako i bude. Dejan me pritiska na neki način, ja razumem da je njemu teško, nije navikao na sve ovo, ali rekla sam mu da prihvati činjenicu i da treba da se ponaša kao na početku veze i sve me guši. Sve mi se skupilo, znam da izgleda da sam srećnija svuda nego sa Dejanom. Izgubila sam sebe u svim trenucima koji su nam se dešavali. Htela sam uvek da pobeđujem, da isplivam iz svega. Prelila mi kap čašu. Danas sam Dejanu rekla da neću da sedim pored njega, ali eto. Uvek sam se družila sa svima, sređivala se, plesala, sređivala se i u jednom trenutku je sve postala rutina. Znam da me voli najviše na s vetu, samo želim sebi dati malo prostora. On oseća kao da me gubi, pokušala sam da mu objasnim da nije tako, on tvrdi da se ja odaljavam od njega. Ne mogu da radim ništa što ne osećam. Imam potrebu da imam samo prijatelje oko sebe i nikoga sem toga. Došlo mi je tako, ja ne mogu da se ponašam drugačije, ne znam čega treba da me bude sramota. Neću ni zbog koga da menjam stav i raspoloženja. Nisam se udala da bi se upravljalo sa mnom. Nisam se udala po svaku cenu, nisam se udala za novac. Verovatno sam ja problem, počela sam da primećujem da viđam neke stvari koje mi se ne sviđaju. Potrebna mi je pauza ali ne samo od odnosa nego od svega što mi se desilo. Umorna sam od pravdanja, sada živim za trenutak. Ne mogu više da se smejem na silu - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejana muči odnos sa Filipom, ali ja sam taj odnos završila sinoć. Niti komuniciramo niti bilo šta. Jednostavno ja trebam biti ja. Na neki način ga razumem, ja se sa Filipom jesam smejala i to je tačno. Rekla sam da ću se distancirati, ne želim ni Filipa da povređujem. Ne ulazim u to da li je igra ili ne, iskrena sam sa svima, nema šta da petljam. Sluđena sam. Svi žele da objasnim nešto a ja ne mogu ni sama sebi da objasnim nešto. Ne znam šta mi se desilo - govorila je na ivici suza Dalila.

Nizali su se komentari zadrugara. Većina smatra da se Dalila pogubila u svojim osećanjima, a pojedinci cu ubeđeni da njoj prija društvo Filipa Cara i da je zbog toga nervira svaki potez njenog supruga Dejana. Dalila je potom otkrila da je ona razgovarala sa Filipom i stavila tačku na njihov odnos.

Moj jedan pokojni prijatelj bi rekao nisu to božija posla. Prošle godine sam petljao pa sam se nalazio u pogrešnim situacijama. Sa njom sam pokušao da budem otvoreniji, da ćutim i da se dovedem do zida i da moram pričati sve i svašta. Ona je bila direktnija i ozbiljnija na samom početku. Vidim da nema poverenja u mene, mislim da je stekla mišljenje o meni preko prethodnog rijalitija. Ali sam uradio mnoge stvari koje govore da sam ozbiljan, izašao iz veze, pomakao sam se iz nekih odnosa, potrudio sam se za neke stvari. Možda ja jesam lud, od kad sam sebe uhvatio u laži par puta ni sam sebi ne verujem. Kad podvučem crtu, ja sad ispadam labilan, lud, nestabilan. Ja sam sam sebe ufurao u neku situaciju i zato se sklanjam i bežim iz odnosa. Kod Maje sam recimo video da je uvek iskrena kad je najgore, uvek je direktna i uvek glavom kroz zid. Prošle godine sam jeo go*na, muljao ovo ono pa je sve izašlo na videlo. Sad sam se našao u situaciji, gde je dvoje ljudi u braku, poznajem sam sebe, znam kako moj mozak funkcioniše. Ona se meni dopada kao žena, lepa mi je, zgodna, već sam pričao o tome, dopali su mi se i neki stavovi. Sa nekim drugim da se ovo dešava ja bih rekao brate jel ti mene za*ebavaš, šta je ovo. a mene je ovaj odnos sra*e, za mene je brak s*anje! Ko misli da je ovo okej? Ja da imam ženu nikada ne bih ušao ovde. Ko bi meni mogao da razori brak, tamo neki Filip Car da dođe i da razbuca sve? Nemojte molim vas - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentari na celi priču o ljubavnom trouglu dao je i Dejan Dragojević:

Nikad loše neću pričati o Dalili, ništa ružno, ja sam sinoć pričao sve, kad mi se plače plačem, nemam problem, šta god da bude između nas ne bih dao ništa da joj se desi. Mene niko ne zna, ja se suzdržavam, ona je bila impulsivna, onda sam ja smanjio da napravim balans. Što se tiče Cara, ne mogu da ubacim u glavu da se ona druži sa njim. Njega boli što zadrugari ne napadaju Dalilu, da ona raskine sa mnom. Smeta mi što ona uđe u prijateljski odnos, svaka osoba joj zabola nož u leđa. Ne mogu da ubacim sebi u glavu da on za Maju Marinković kaže da je ku*va. Ja sam njoj rekao pazi se situacija da ne ostanete sami, da ne bude nešto posle - rekao je Dejan

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su nastavili da komentarišu odnos bračnog para, a većina nije imala lepo mišljenje.

Sandra Rešić je nakon emisije savetovala Dejana, da se opusti i da pusti Dalilu da sama shvati neke stvari.

Stanija Dobrojević i Marijana Zonjić odlučile su da popričaju o svom prijateljstvu, Sandri Rešić i Marku Osmakčiću, sa kojim je Marijana raskinula tokom pretresa nedelje. Naime, Marijana je iznenađena što je Osmakčić sve vreme na prošloj žurki gledao Rialdu Karahasanović, najbolju drugarice Sandre sa kojom se muvao.

Dejan i Dalila su nastavili razgovor posle emisije, a Dejan je tom priliko otkrio Dalili da smatra da je ona Careva igračka, dok je ona ubeđena da se Dejan već u glavi razveo od nje.

Pratite TV Pink, a sve vesti o najgledanijem rijalitiju čitajte na portalu Pink.rs.

Autor: N.B.

#Zadruga