AKTUELNO

On je poznat po tome što bez ustezanja govori svoje mišljenje.

Modni kreator Saša Vidić je gostujući u emisiji "Rada sam" na Televiziji Pink otkrio kakvu saradnju ima sa pevačicama sa domaće javne scene. On poslovno sarađuje i druži se sa Cecom, Sekom i mnogim drugim pevačicama.

Rada Radenović zadala je Saši Vidiću zadatak da oceni neke od javnih ličnosti sa domaće scene, a među njima je bila i Dragana Mirković.

Foto: Printscreen Youtube

Gaga, vidi je princeza. Žena ima 100 godina i oblači se tako. Meni se sviđa kod Gage što je zadržala izgled Majkla Džeksona - rekao je Saša Vidić.

Kad je Rada pitala koja dama sa domaće javne scene ima najmanje stila, Vidić je bez razmišljanja rekao da je to Dragana Mirković.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: UPS, IZLETELO MU! Saša Vidić: Sa Sekom mi je bilo NAJTEŽE da radim! (FOTO)

Dragana Mirković nema stila. To je ono zlatno pravilo "Nije bitno koliko imaš para, ako nemaš stila", i to niko ne može da ti promeni - rekao je Saša i dodao šta bi promenio kod nje:
Ona kosa može da se preuredi, da se kupi neka odeća koju nosi svet. Ne možeš da budeš zaglavljen u osamdesetim, a mi smo u 21. veku. Pa onda cipele, one su ogledalo i muškarca i žene, ne možeš da nosiš cipele od tri dinara!

On je rekao da ni Dara Bubamara nema stila i da nikada neće imati, ali da dosta novca izdvaja za svoju garderobu.

Autor: J. V.

#Dragana Mirković

#Rada sam

#Saša Vidić

#emisija

#kreator

#pevačica

'