AKTUELNO

Au!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'' koju vodi voditelj Milan Milošević, a sledeće pitanje pročitao je Dalili Dragojević:

Rekla si Dejanu zašto opet radi ovo, šta je to Dejan uradio? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Uradio je nešto što nije trebao da uradi. Prešla sam preko toga, ali me i dalje kopka i i dalje će me kopkati. Ne bih da pričam o tome, ali kad pomenem tu situaciju on se smeje njemu je to smešno. Bila je to situacija gde sam prsla skroz, tražila sam mu da mi nešto pokaže, on mi je vrzmao, pa kad je video da sam odlepila skroz, rekao mi je da nema to i da je obrisao. Rekao mi je da grešim, da on ništa loše nije mislio. Ostalo me je da me kopka. Bila je i ta druga situacija, kad se on pojavio u poseti u rijalitiju bez burme, pitala sam ga gde ti je burma, on se smejao i okolišao, ali je bio bez burme. Kad sam izašla, rekao mi je da je burmu izgubio na Ušću na parkingu, pa je kupio novu. To su mi ostale dve nerazjašnjene situacije koje i dan danas mu prebacujem- rekla je Dalila, pa je nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Prva situacija je bila sa Tijanom Ajfon, gde je ona došla u kuću i prenela mi da me voli i da me čeka. Ja sam to shvatila kao pozdravio me je. Posle kad sam ostala nasamo, kako je on mene mogao da pozdravi preko nje, znači čuli su se. Prvo što sam ga pitala je kad se čuo sa Tijanom. On mi je rekao da je iskoristio priliku da preko nje mene pozdravi. Nije želeo da pokaže poruke u emisiji. Rekao mi je da sam sve pogrešno protumačila. Nije imao te poruke, nikada mi nije ni te skrinšotove pokazao, sve poruke je obrisao - dodala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvar je bila takva da Dalila i Tijana nisu u dobrim odnosima. Stigla mi je poruka na Instagramu od Tijane da treba da bude voditeljka tamo i pitala me dal hoću da prenese nešto Dalili. Rekao sam joj šta da prenese, ona me je onda pitala šta radim. Odgovorio sam joj da gledam film i pitao je šta ona radi - objasnio je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Ž.

#Dalila i Dejan Dragojević

#Tijana Maksimović | Tijana Ajfon