AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca". Voditelj Milan Milošević pustio je Dalilu Dragojević da dobvrši prethodnu temu, o odnosu sa Irmom Sejranić.

Srčanja je ja to volim kod ljudi, a ne kad drukaju. Ona se naljutila na mene zbog pomirenje sa Subotićkom. Ja sam se naljutila kad je Irma lajkovala Aleksandri sliku - govorila je Dalila.
Kako da kažem nekome ko me ja napao zbog je*enog lajka? - ubacila se Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Sprijateljila se sa mojim neprijatlejim sa kojim sam na sudu, kao što će biti i ovaj majmun zalizani. Pomirenje se desilo kad je bio rođendan od Ljube. Deki i ja smo bili pozvani, znala sam da će Aleksandra biti tu. Spontano smo krenuli da pričamo, ona je bila sa svojim suprugom. Kad je raskinula sa dotičnim, nismo se čule, posle toga nikad loše nije iznela.l U trećoj sezoni je nisam pominjala - pričala je Dalila.
Mi smo govorili da je ružno kako je on nju ostavio - ubacio se Dejan.
Ja sam i Davidu rekla da mu zameram na koji način je ostavio- Sa Ljubom sam se čula uvek sam pitala za Aleksandru. Protiv nje sam imala mnoge stvari. Svi ste svesni koje smo pljuvanje imali po novinama, ne bih volela nikad to da se desi. Ona je branila svog tadašnjeg momka. Zdarala je đonom na mene i ja sam nja nju. Prepisala sam to njenoj mladosti - nastavila je Dalila.
Nikad neće biti iskrteno, u njoj to tinja. Ja nju poznajem - ubacila se Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra je non stop govorila da je Dalila bila zaljubljena u Davida - nastavila je Irma-
Nije to govorila - odbrusila je Dalila.
To sa kim se ja pomirim, nema potrebe da se pravdam. Šta je bilo pre četiri godine, ljudi napreduju i sazrevaju. Mišljenje ja kao zadnjica, svi ga imaju. Mi smo drugačijem temperamenta, sporečkamo se, ali nemamo razloga za svađu - govorila je Subotićeva.
Te svađe su bile sa obe strane, ubacimo se Deki, ja. Grmelo je sa obe strane. David je hteo nju da zaštiti, Dejan mene. Doćiće verovatno da se porečkamo, ali onakve svađe neće doći. Sa moje strane je iskreno pomirenje - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kroz medije se godinama govoori da je Aleksandra razlog što dva brata ne pričaju - rekao je voditelj Milan Milošević.
Ne, to ne može da bude razlog. Sve je nastalo u trenutku kad mama nije stavila nas i završila kako treba. Drugi trenutak kad je David stao u odbranu Aleksandre. Mamajhe to trebala da reguliše na vreme, krenulo je omalovažavanje mene. Aleksandra je bila mlada, imala je malo dete, zna se šta je prošla nije bila dobra sa Ljubom i Karađorđem. Naišao je David predstavuo je sebe kao svetca, da će dete imati Dragojević prezime. Ne mogu da je osudim što je htela bolji život, naravno da će d stane na stranu svog momka. Ne može da stane na stranu Biljane, kod koje je došla u kuću, da bi mene branila. Bio je period gde nisam mogao da skapiram, sad sam skapirao sve - objasnio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A. N.

#Zadruga