AKTUELNO

Plene svojom energijom!

Nakon što im se zajednilki odmor u Africi, koji su iskoristile za snimanje spota za novu numeru ''Do neba'' završio, devojke iz grupe ''Hurricane'' uputile su se na letnju turneju u sklopu koje je bilo i nezaobilazno Crnogorsko primorje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedva smo čekale da počnu nastupi, da uzmemo pare neke konačno! Da se dobro zaradi. Red je - priča Ksenija.
Preko hiljadu ljudi je bilo. Hvala puno na podršci, jako nam to znači. Pevali su svaku našu pesmu u glas - dodaje Ivana Boom.
Ovde smo poslovno, nema odmora. Volimo plaže i more, ali ništa od toga za sada. Nas tri spavamo zajendo tako da tu nema mesta za muškarce - priča Sanja Vučić.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde god da se pojave atraktivne uraganke privlače ogromnu pažnju, kako zbog svoje energije, tako i zbog atraktivnog izgleda. Međutim, kako kažu, to im nije prioritet u ovom poslu.

Mi se prevashodno uzdamo u to s obzirom da smo pevačice, da nas prvo slušaju, pa tek onda gledaju. Naravno to je jedan paket. Prvo talenat pa sve ostalo - zaključile su Ksenija i Sanja.

Sanji Vučić dijagnostikovan je hašimoto virus, a pevačica je ovom prilikom u razgovoru sa Božom Dobrišom otkrila kako se nosi sa tim.

Stvarno nije ništa strašno, svaka treća žena se nosi sa tim. Možda je malo neprijatnio, ali ništa strašno - priča Vučićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Budući da je upravo Sanaj tekstopisac velikog letnjeg hita ''Hajde'' koji peva njihova koleginica Tea Tairović. A sada otkriva da dok ga je pisala, nije se nadala uspehu koji je pesma dostigla.

Drago mi je da sam u tome učestvovala. Tea mi je draga koleginica, jako se trudi. To je veliki hit, ali sve se spontano desilo. Naravno da smo nameravali da bude hit, ali sve se desilo slučajno. Rado je pevamo na nastupu, imamo i neku malu koreografiju, tako da stvarno obožavamo tu pesmu - zaključile su Ivana i Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#hurricane